Alex Dobrescu speră la căsătoria cu Cristina Cioran, după ce s-au despărțit. Ce i-a jurat că va face toată viața

Data publicării:

Cristina Cioran se află în fața unei situații „sentimentale”, după ce fostul iubit a venit cu declarații din nou, în public.

Alex Dobrescu și Cristina Cioran au format un cuplu timp de aproape doi ani jumătate, până când, potrivit prezentatoarei, bărbatul ar fi dat cu bâta în bată. Motivele despărțirii nu sunt cunoscute nici astăzi, Cristina spunând în urmă cu mai mult timp că „au fost prea multe lucruri care s-au întâmplat de prea multe ori”, chestiune ce a lăsat fanii doar cu semne de întrebare.

Vezi și: Cătălin Măruță, pălmuit în direct de Cristina Cioran. Vedeta nu s-a mai putut abține: „Uite, tremur, jur”

Acum, la un an de la despărțire, Alex Dobrescu a declarat presei că vrea împăcarea, el cerând iertare Cristinei Cioran și familiei de-a lungul anilor. Deși sunt despărțiti, se află de la Alex Dobrescu că petrece destul timp cu mama fiicei lui. Ei se afișează în public chiar și cu prietenii lângă ei:

„În prezent, suntem bine. Cu copilul împreună. Avem o relație deosebită, bazată pe armonie. Suntem în familie, în accepțunea mea. Cu mama copilului meu. Ieșim la masă, ieșim cu prietenii, cu copilul.”, notează Cancan.

Vezi și: „Sper să reluăm relația și să ne căsătorim”. Alex Dobrescu i-a cumpărat inelul Cristinei Cioran și speră la o împăcare

Nu este ceva nou faptul că bărbatul caută iertarea și reformarea cuplului. El dorește acest lucru de mai mult timp. De exemplu, în emisiunea „Mămici de pitici cu lipici”, Alex a spus în fața camerelor că „Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram”, iar unul dintre motivele sale este chiar fiica lor, Ema:

„Ema deja are doi ani, sper să crească cu ambii părinți lângă ea”

Vezi și: Cristina Cioran a dezvăluit momentele de groază prin care a trecut în spital. Fiica ei era să-și piardă viața: „M-au dat afară din spital după trei zile”

În continuare, pentru Cancan, bărbatul și-a continuat declarația prin a lăsa de înțeles că e „în stare de orice” pentru a recâștiga locul său în sânul familiei Cristinei Cioran: „Fac orice, o iubesc atât de mult. Și o voi iubi toată viața.”, după care bărbatul, în mod uluitor, face și o cerere în căsătorie: „Vreau să ne propovăduim iubirea prin căsătorie”.

Din nou, lui Alex Dobrescu „îi pare rău că ei s-au rătăcit în perioada respectivă”, totul culminând cu despărțirea lor. El este sigur că lucrurile nu vor rămâne așa, fiind cert și de faptul că Ema are nevoie și de tatăl ei alături de ea, în timp:

„Nu trebuia să se întâmple asta, dar se vor remedia lucrurile. Copilul trebuie să crească cu ambii părinți”

Bărbatul a mai declarat în trecut că nu are alte relații și că tot ce își dorește este să fie alături din nou de familia care îl acceptase. Cu toate acestea, motivele despărțirii nu au fost precizate nici de el, dar nici de Cristina, rămânând un mister complet în continuare. De asemenea, șansele ca aceștia să spună, real, ce s-a întâmplat între ei cu un an în urmă, sunt destul de slabe, amândoi ținând cont foarte tare de aspectul privat al vieții lor.

Vezi și: Cristina Cioran, declarație neașteptate despre Alex Dobrescu. Bărbatul vrea să se întoarcă în viața actriței: „Am fost iar cerută în căsătorie de tatăl copilului meu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel