Cristina Cioran, declarație neașteptate despre Alex Dobrescu. Bărbatul vrea să se întoarcă în viața actriței: „Am fost iar cerută în căsătorie de tatăl copilului meu”

Data publicării:

Cristina Cioran a făcut declarații neașteptate după despărțirea de Alex Dobrescu.

Relația Cristinei Cioran cu Alex Dobrescu a fost una cu năbădăi. După ce au deci să pună punct relației, se pare că bărbatul o vrea înapoi pe mama copilului său. În cadrul unui interviu recent, Cristina Cioran a recunoscut că fostul partener face tot posibilul să o aducă din nou în viața lui. 

Cristina Cioran, declarație neașteptate despre Alex Dobrescu

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit cu scandal, în urmă cu mai multe luni. La vremea respectivă, fostul iubit al actriței a făcut mai multe declarații usturătoare la adresa fostei partenere și chiar s -a afișat cu o nouă cucerire. Acum, se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și asta pentru că Alex Dobrescu vrea să se întoarcă în brațele fostei iubite și chiar a cerut-o din nou în căsătorie. 

'Am fost iar cerută în casatorie de Alex, tatăl copilului meu… În emisiunea de la Antena Stars a declarat că vrea să ne împăcăm, că ar face orice', a declarat Cristina Cioran, pentru viva.ro.

Ce spune acum Alex Dobrescu despre Cristina Cioran

În cadrul unei emisiuni, Alex Dobrescu a recunoscut că își dorește din suflet ca fosta iubită să-l ierte și să-l primească înapoi în sânul familiei sale. Bărbatul speră să formeze din nou o familie cu Cristina Cioran, iar fiica lor să trăiască alături de ambii părinți. 

„Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram. (…) Ema deja are doi ani, sper să crească cu ambii părinți lângă ea, sper să mă descurc și să mă primească înapoi, fac tot posibilul’, a mărturisit Alex Dobrescu, în emisiunea ‘Mămici de pitici cu lipici„.

Alex Dobrescu: „Port inima ei în inima mea”

„Am riscat și relația cu Cristina Cioran, și relația cu familia ei, am supărat pe toată lumea cu jocurile mele, poate ar trebui să o las mai ușor cu comportamentul acesta. Cu toate acestea, Cristina a înțeles. Port inima ei în inima mea.

Am căutat-o, i-am trimis mesaje de iertare, i-am explicat că totul a fost o glumă. După cum de vede am început să ne întâlnim. Sunt într-o relație dificilă (n.r. familia Cristinei Cioran) cei în vârstă uită mai greu, iartă mai greu, dar voi face toate demersurile ca să revin în sânul familiei. Am fost primit extraordinar la mama ei acasă.”, a declarat Alex Dobrescu la Xtra Night Show, în urmă cu mai mult timp.

Micuța Ema este extrem de atașată de tatăl ei

”Eu și Alex suntem în relații foarte bune, că Ema are nevoie de noi doi. Este foarte atașată de tatăl ei. Are momente când mai plânge, nu mă deranjează, e copil. Nu am ce să-i fac, nu poate să râdă tot timpul. E bebeluș, sunt trăirile ei, vede cum e lumea, vede mediul înconjurător. M-am adaptat cam la orice. Mi-ar plăcea să am mai mult timp liber, am o bonă, are și tătic, desigur”, a adăugat vedeta, potrivit SpyNews

Citește și: Cristina Cioran, momente de coșmar după ce a născut. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta: „Am fost la psiholog, astfel nu mai trăiam”

Marele regret al Cristinei Cioran: „E un pic cam târziu. M-am mai uitat și în buletin”. Visul pe care l-a îngropat din cauza vârstei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel