„Sper să reluăm relația și să ne căsătorim”. Alex Dobrescu i-a cumpărat inelul Cristinei Cioran și speră la o împăcare

Data publicării:

Alex Dobrescu a încheiat războiul cu Cristina Cioran și își dorește să reintre în viața ei. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trecut printr-un cumul de stări și sentimente, în ultimele luni de zile. Dacă la sfârșitul lunii octombrie, actrița anunța fericită că a fost cerută în căsătorie de tatăl copilului ei, la câteva săptămâni, bărbatul avea să anunțe despărțirea de actriță. De aici, au pornit extrem de multe scandaluri în plină stradă, acuzații dure și zvonuri cum că Alex Dobrescu ar fi fost deja implicat într-o nouă relație. Totuși, chiar dacă părea că lucrurile s-au încheiat definitiv între cei doi, bărbatul își dorește împăcarea, ba mai mult, își asumă întreaga „rătăcire” care a cauzat tot acest scandal. 

„Am riscat și relația cu Cristina Cioran, și relația cu familia ei, am supărat pe toată lumea cu jocurile mele, poate ar trebui să o las mai ușor cu comportamentul acesta. Cu toate acestea, Cristina a înțeles. Port inima ei în inima mea.

Am căutat-o, i-am trimis mesaje de iertare, i-am explicat că totul a fost o glumă. După cum de vede am început să ne întâlnim. Sunt într-o relație dificilă (n.r. familia Cristinei Cioran) cei în vârstă uită mai greu, iartă mai greu, dar voi face toate demersurile ca să revin în sânul familiei. Am fost primit extraordinar la mama ei acasă.”, a declarat Alex Dobrescu la Xtra Night Show.

Te poate interesa și: Cristina Cioran, cu ochii în lacrimi, după despărțire: „Am încercat tot ce este omenește posibil”

 

„Sper să reluăm relația și să ne căsătorim”

Declarațiile uluitoare nu se opresc aici. Se pare că Alex Dobrescu nu-și dorește să revină în viața Cristinei Cioran ca un partener obișnuit, ci ca soțul acesteia, astfel încât spune că-și dorește să ajungă în fața altarului cu actrița.

„Cristina Cioran este o fire foarte sensibilă, nu i-a fost ușor să crească singură fata pe parcursul celor 2-3 luni, chiar dacă am văzut-o de când în când, ea a crescut-o mai mult singură. Sper să reluăm relația și să ne căsătorim, am făcut un gest pe care nu l-am mai făcut pentru o fată sau parteneră de a mea din trecut și i-am luat un cadou sub formă de inel', a adăugat acesta, în cadrul aceleiași emisiuni.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Cristina Cioran: ”M-a dat peste cap, mă doare tot corpul. Stau izolată”

 

Ce spunea Cristina Cioran cu privire la despărțire

În urmă cu ceva timp, Cristina Ciorna vorbea despre despărțirea dintre ea și Alex Dobrescu. Actrița spunea faptul că niciun semn nu a prevestit ruptura dintre cei doi, ci pur și simplu totul s-a întâmplat deodată. După ce au apărut primele semne, totul a început să meargă din rău, în mai rău, astfel încât cei doi nu au mai avut ce să salveze. 

„Totul era în regulă și dintr-o dată ceva s-a întâmplat, ceva s-a schimbat, ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată, ci pur și simplu au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească”, a povestit Cristina Cioran la Antena Stars. 

Pe aceeași temă: Cristina Cioran, interdicție din partea fostului iubit. Ce nu mai are voie să facă actrița: „Să sperăm că o să o mai vedem”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel