Adriana Bahmuțeanu a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat grav: ”Mi-a curs foarte mult sânge!”

Sursa foto: Adriana Bahmuțeanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adriana Bahmuțeanu, instagram

Adriana Bahmuteanu a dezvăluit care este starea sa de sănătate, după ce s-a accidentat grav și a ajuns la spital.

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin momente dificile, după ce s-a accidentat grav și a ajuns la spital. Mai exact, vedeta a mărturisit că s-a tăiat foarte rău într-un pahar și a pierdut destul de mult sânge.

Adriana Bahmuțeanu a ajuns de urgență la spital, după ce s-a accidentat grav

Adriana Bahmuțeanu a povestit că a mers de urgență la spital, acolo unde medicii au cusut-o de urgență și i-au pus mâna în gips pentru următoarele 14 zile. Vedeta a apărut și la un eveniment monden cu mâna bandajată.  Alături de ea au fost și George Restivan, soțul ei, dar și fiul ei cel mare, Eduard.

„Am avut un accident casnic. M-am tăiat într-un pahar, am ajuns la spital. M-a cusut medicul și, ca să nu mișc mâna, să nu care cumva să mișc firele, să rămân cu semne urâte, mi-a pus mâna în ghips pentru 14 zile. Dar sperietura a fost foarte mare, pentru că mi-a curs foarte mult sânge', a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu și-a dus copiii în SUA: 'Nu, nu este o lună de miere'

Adriana Bahmuțeanu a povestit că a mers împreună cu copiii săi în SUA, acasă la George Restivan, și le-a făcut cunoștință cu fratele lor vitreg. Cât despre luna de miere, vedeta a mărturisit că nu a avut timp de acest lucru, după nuntă, însă, cel mai probabil se va întâmpla și asta când o să aibă mai mult timp liber. 

'Nu, nu este lună de miere. O să facem și asta, mai încolo, dar nu acum. Nu m-am gândit la o destinație. Deocamdată, e bine aici. Sunt acasă la barbată-miu. Nu am mai fost la el, nici eu, nici copiii. Și așa m-am rupt foarte greu, că aveam treabă, și am zis, totuși, să venim pentru copii. Că ei tot au zis: ‘Hai, mami, în America, hai, mami…’.

Suntem cu copiii, nu este nicio lună de miere. Stăm cu copiii, avem activități de copii, nu de adulți. O să mergem și la Las Vegas cu copiii, care, de fapt, sunt adolescenți. Au depășit etapa cu Disneyland, vor la un parc de aventură. Au cu totul alte preocupări la vârsta lor. Am venit mai mult pentru ei, că au vrut neapărat să venim în America și au vrut neapărat aici, în California', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

Adriana Bahmuțeanu și George s-au căsătorit în Ucraina, la Mănăstirea Bănceni

'Noi am dorit să ne cununăm la o mănăstire. De aici a plecat ideea. Știam că Mănăstirea Bănceni e foarte frumoasă. Am vrut să trimitem un mesaj, că autoritățile interzic slujbele religioase în limba română’, a spus Adriana Bahmuțeanu pentru VIVA!.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu dezvăluie secretul întineririi cu 10 ani: „E pe viață”

Adriana Bahmuțeanu a ajuns să nu se mai teamă de moarte. Lecția din credință care i-a schimbat viața

Fiica cea mare a Andreei Bălan îi calcă pe urme artistei. La doar 6 ani, Ela a înregistrat o piesă cu mama ei: „Am fost cu ea în studio și...”

Misha, luptă aprigă cu kilogramele în plus. Cât de mult s-a îngrășat fosta soție a lui Connect-R: ”Aș devora frigiderul”

Cum a slăbit Mara Bănică 13 kilograme în doar două luni. Dieta fără înfometare: „Mănânc de câte ori simt nevoia, orice cantitate”

Emilia Popescu este în doliu. Mama sa, Malou Iosif, s-a stins din viață, la 98 de aniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 08 sep 2023, 13:19 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience