Adriana Bahmuțeanu dezvăluie secretul întineririi cu 10 ani: „E pe viață”

Sursă foto: Instagram/ Adriana Bahmuțeanu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a apelat la operația estetică pentru a se întineri. Cum arată acum vedeta.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit modul în care a reușit să întinerească cu zece ani, pe viață. În ultimul timp, atât în privința kilogramelor în plus, cât și în privința aspectului fizic, tot mai multe vedete au apelat la intervențiile chirurgicale. În privința Adrianei nu este ceva diferit. Ea nu este străină de masa de operații, acolo unde a mai avut o intervenție la nivelul stomacului, pentru a slăbi. 

Cum a întinerit cu zece ani

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc și este împreună cu George Restivan, un om de afaceri. Vedeta a mai precizat în trecut cum diverse femei au mai pus ochii pe partenerul său, iar Adriana nu a stat prea mult pe gânduri pentru a răspunde acestor acțiuni. Dorind să aibă un aspect cât mai tânăr, vedeta a împărtășit cu publicul său cum a fost operația care ar fi întinerit-o cu zece ani.

Intervenția este una de minilifting facial, o intervenție pe care vedeta o numește ușoară, mai ales pentru pacient, care se poate ridica imediat de pe masa de operație, după ce medicul își termină treaba. Pe scurt, Adriana Bahmuțeanu și-a eliminat ridurile de pe față cu ajutorul medicului.

„Vă vine sau nu să credeți, fotografia este făcută în urmă cu două ore, imediat după ce m-am ridicat de pe masa de operație! Sunt împreună cu doctorul, un excelent profesionist de chirurgie plastică ce astăzi mi-a efectuat cu succes operația de minilifting facial, o intervenție ușoară, cu anestezie locală care te întinerește cu 10 ani! Aș fi o ipocrită să vă spun că am înghițit un bob de mazăre sau că mi-am dat cu nu știu ce creme și arăt mai tânără, m-am transformat în nevasta lui Batman! Efectul se vede deja și cred că nu e cazul să îmi ascund nici vârsta, nici intervențiile estetice, fiindcă oricum adevărul iese la suprafață precum uleiul.
Miniliftingul este o operație pe viață, cu efect ireversibil, care șterge anii de pe chip! Vă recomand cu încredere această procedură ce durează mai puțin de o oră! Plecați acasă pe picioare și nu aveți efecte secundare”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe contul ei personal de Instagram.

De asemenea, și publicul vedetei a fost entuziasmat pentru schimbarea neașteptată, mulți dintre fanii Adrianei Bahmuțeanu întrebând cât costă o asemenea procedură.

Nu este prima operație

Vedeta nu este la prima întrevedere cu medicii esteticieni. Ea a mai avut o intervenție la nivelul pleoapleor, pe care a dorit să le corecteze. Diva considera că se lăsaseră, de la bătrânețe și gravitație.

„Împreună și la bine și la rău! Azi am luat o decizie curajoasă și am decis să venim împreună la clinică pentru o intervenție de corectare a pleoapelor învinse de gravitație...de vârstă, ce să facem.

Am ales cea mai bună clinică și cel mai bun doctor, fiindcă nu te joci cu aceste proceduri și nici cu propria sănătate! Așadar, facem împreună operația de blefaroplastie și vă îndemnăm și pe voi să faceți toate lucrurile așa cum simțiți!

Nu vă feriți unul de altul! O relație autentică presupune să îți cunoști partenerul, să îl îngrijești când e bolnav, sa vă corectați împreună micile defecte și să vă îmbunătățiți calitățile! Iubiți-vă mult!”, și-a anunțat vedeta de televiziune fanii, prin cadrul unei postări făcute pe contul personal de Instagram. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 30 aug 2023, 17:24 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience