Misha, luptă aprigă cu kilogramele în plus. Cât de mult s-a îngrășat fosta soție a lui Connect-R: ”Aș devora frigiderul”

Misha recunoaște că se luptă cu kilogramele în plus. Artista a dezvăluit cât de mult a luat în greutate. 

Misha, fosta soție a lui Connect-R, a recunoscut că a luat câteva kilograme în plus. Artista, în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit cât de mult a luat în greutate, dar și cât de greu îi este să stea departe de frigider. 

Misha, luptă aprigă cu kilogramele în plus

Fosta soție a lui Connect-R recunoaște că plăcerea ei nevinovată este mâncarea. Misha a mărturisit, în cadrul unui interviu recent, că în ultimele două luni a luat în greutate două kilograme. Chiar și așa, vedeta nu se poate abține de la mâncare și dă iama la frigider cu fiecare ocazie. 

”Plăcerea mea vinovată este mâncarea!  În ultimele două luni cred că am pus două kilograme pe mine, mănânc orice, am perioade când aș devora frigiderul și apoi mă satur de tot și câteva săptămâni nu mai am pofte nesănătoase”, a declarat Misha pentru Click!

Misha face cumpărături excesiv când este stresată

Artista a precizat că are unele momente în care face cumpărături excesiv, mai ales atunci când este foarte stresată. 

”Am perioade când mai fac excese. Știi când cheltui mulți bani pe haine? Când sunt stresată! Am impresia că așa mă calmez și încep și fac cumpărături. Slavă Domnului că iau lucruri de care chiar am nevoie. Nu cumpăr lucruri doar de dragul de a lua și să nu port!”, a mai dezvăluit Misha.

Cât despre fiica ei, Misha a mărturisit că se pregătește de școală și că este foarte conștiincioasă. 

”Din lipsă de timp, cumpărăturile pentru școală se pare că rămân pe ultima sută de metri, știu că o să fie cam aglomerație dar…Maya este foarte conștiincioasă, face pian, o mai ajut din când în când, mă bucur că îi place…”, a mai precizat solista.

Motivul pentru care Misha nu și-a mai refăcut viața după divorțul de Connect-R

Misha și Connect-R au decis să o ia pe drumuri separate, în urmă cu câțiva ani. După despărțire, niciunul dintre ei nu și-a refăcut viața. Fosta soție a artistului recunoaște că este mult mai liniștită așa, iar singurele lucruri pe care se axează în prezent sunt cariera și fetița sa. 

„Nu știu dacă sunt fericită neapărat, nu pot să spun că neapărat sunt fericită, cred că sunt mai liniștită. Acesta ar fi un răspuns sincer. Nu mi-am găsit jumătatea, nu sunt în nicio relație, nici nu-mi doresc în momentul de față. Îmi doresc foarte mult să mă axez pe carieră, deci nu mă gândesc să îmi fac vreo relație, sunt super bine așa cum sunt cu mine și sincer nu simt în momentul acesta să întâlnesc pe cineva.
Vreau să mă bucur eu de mine în primul rând, să-mi ofer timp, să pot să mă bucur de micile plăceri eu cu mine și să nu trebuiască să dau explicații nimănui, sunt ok așa. Îmi place foarte mult să petrec timp cu mine: să merg la un spa, să stau în casă, să mă relaxez, să fac o meditație, să ies cu prietenele, să mergem la un concert. Atunci când ești într-o relație, cumva trebuie să împarți timpul tău și cu celălalt și să acorzi timp acelei relații, eu nici nu aș avea timpul necesar în momentul acesta pentru așa ceva și, sincer, nici nu-mi doresc. Dar în momentul de față pot să spun că sunt liniștită”, a declarat Misha pentru UnicaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 08 sep 2023, 10:47 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience