Emilia Popescu este în doliu. Mama sa, Malou Iosif, s-a stins din viață, la 98 de ani

Emilia Popescu este devastată de durere, după ce mama sa s-a stins din viață. 

Emilia Popescu trece prin momente grele, după ce mama sa s-a stins din viață. Fosta balerină Malou Iosif, a încetat din viață, la 98 de ani, iar actrița a fost cea care a făcut anunțul trist.

Emilia Popescu este în doliu, după ce mama sa s-a stins din viață

Mama Emiliei Popescu locuia la Nisa, alături de fiul ei. Actrița și-a văzut ultima dată mama în vara acestui an. 

Mama și bunica, MALOU IOSIF, și-a început Marea Călătorie….Dumnezeu să te odihnească, mamă', a scris actrița pe rețelele de socializare.

Mesajul transmis de UNITER după moartea fostei balerine Malou Iosif

'UNITER își exprimă profundul regret la plecarea dintre noi a balerinei și coregrafei MALOU IOSIF, la vârsta de 98 de ani, o artistă cu o excepțională contribuție la cultura României. O personalitate unică, de o vivacitate rar întâlnită, iubită și respectată de generații întregi de artiști pe care i-a format în mișcare scenică și știință corporală. A fost nepoata pictorului și graficianului român Iosif Iser și prim-balerină la Operetă. Condoleanțe, Emilia Popescu și întregii familii. Dumnezeu să o țină în lumină!', se arată pe pagina de Facebook a UNITER.

Emilia Popescu a avut întotdeauna parte de suportul părinților săi

Emilia Popescu a recunoscut în nenumerate rânduri că se mândrește cu părinții ei, de la care a și moștenit iubirea pentru artă. 

„Mă consider foarte norocoasă pentru că m-am născut într-o familie de artiști. Era cam greu să nu moștenesc această înclinație și iubire pentru artă. Am început să pictez de pe la șase ani. De atunci, nu am mai vrut să fac altceva. Am fost un copil norocos pentru că mi-am descoperit chemarea de la o vârstă așa fragedă. Asta se datorează, desigur, părinților mei, cărora le mulțumesc că m-au încurajat și susținut mereu și o fac în continuare ', mai spunea Emilia Popescu.

Citește și: Rona Hartner a fost externată. Cum se simte artista după tratamentul pentru vindecarea cancerului de care suferă: "Obosește inima din cauza citostaticelor"

Leo de la Strehaia a ajuns de urgență la spital, la doar o zi după ce a fost eliberat din închisoare. Cu ce probleme se confruntă bărbatul

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 08 sep 2023, 09:04 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience