Nemulțumirile pe care le are Dan Negru, cu privire la televiziunea românească: „Eu sau Esca suntem niște excepții ale unei reguli nescrise”

Sursa foto: Dan Negru, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, facebook

Dan Negru s-a arătat a fi nemulțumit de televiziunea româneassă în repetate rânduri, iar acum acesta a oferit noi motive pentru care publicul de la noi din țară trebuie „educat” mai bine. 

Dan Negru este una dintre imaginile emblematice ale televiziunii românești, fiind unul dintre cei mai celebri prezentatori TV de la noi din țară. Chiar dacă activează în acest domeniu de ani de zile, asta nu înseamnă că vedeta de la Kanal D nu are și nenumărate nemulțumiri, cu privire la această industrie. Spre exemplu, pe acesta îl enervează destul de mult faptul că în țara noastră se pune prea mult accentul pe aspectul fizic și pe vârstă, iar el, dar și Andreea Esca, reprezintă doar niște excepții de la regulă care se țin în continuare pe „podium” cât mai sus. 

„Discriminarea pe bază de vârstă. Eu sau Esca suntem niște excepții ale unei reguli nescrise care spune că după 30 de ani ești bătrân asta pentru că televiziunile din România sunt prea multe și nu și-ar permite angajați cu experiență care au alte standarde financiare. Dar, există discriminare de vârstă la noi, uitați-vă pe ecranele TV din România și pe cele din Italia, Anglia, America..”, a declarat Dan Negru, potrivit ciao.

Citește și: Promisiunea pe care Dan Negru i-a făcut-o lui Benone Sinulescu, înainte ca acesta să se stingă din viață. Prezentatorul TV a povestit totul: „Nea Beni m-a rugat”

„Publicul trebuie educat”

De vină nu sunt cei care produc anumite emisiuni, ci publicul care le urmărește îndeaproape, consideră Dan Negru. În acest sens, salvarea televiziunii românești stă doar în mâinile privitorilor, care trebuie să evolueze, dacă se dorește o schimbare, mai consideră el.

„Publicul trebuie educat și nu telecomanda interzisă. O spun eu, cel care a făcut emisiuni cu Mama natură dar omul are dreptul să evolueze. Telecomanda e aceeași, noi putem să evoluăm. Sunt tâlharul de pe cruce, care s-a întors la final. Mă bucur că “Jocul Cuvintelor”, un concurs despre creiere, are un succes atât de mare la public. Deci, se poate.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Povestea de familie pe care o transmite Dan Negru copiilor săi drept lecție de viață: „E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat”

Ce venituri mai are, pe lângă televiziune

Ce nu știe însă foarte multă lume este că Dan Negru nu-și duce traiul zilnic doar cu veniturile câștigate din televiziune. Acesta mai are în spate mici afaceri, care îi permit să fie extrem de selectiv cu show-urile pe care le moderează, spune el.

„E mult spus că am afaceri, am doar niște plase de siguranță care mi-au dat o mare relaxare în alegerea formatelor pe care urma să le prezint. Nu am fost presat de credite sau datorii și astfel n-am fost obligat să prezint orice show TV. Investițiile mele cu banii câștigați în TV mi-au dat relaxare să fac televiziune așa cum am vrut eu și nu cum mi-ar fi dictat alții.”, a continuat el, pentru sursa citată.

Citește și: Dan Negru intervine în scandalul grevei profesorilor: „Marea decăderea e lipsa de respect în toate!”

Când vine vorba de lecția cea mai importantă pe care vrea să le-o ofere copiilor săi, Dan Negru spune că vrea să le predea mulțumirea traiului pe care îl au în prezent. Întotdeauna există și mai rău, spune el, astfel încât acesta se declară a fi extrem de împlinit cu tot ce are acum.

„Vin vacanțele și televiziunile vor avea din nou știri despre turiști nemulțumiți. Nemulțumirea ne trage înapoi și asta încerc să-mi învăț copii. Ca să fii fericit e de ajuns să te uiți în jos și nu în sus. Când ajung prin India sau Singapore mă gândesc la oamenii care n-au apucat să vadă Marea Neagră sau Delta Dunării și îi Mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat.”, a mai spus Dan Negru.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 06 iun 2023, 22:13 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience