Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea
Descriere foto: Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Numerologul Adam Stavarache a dezvăluit cât de predispus ești la divorț, în funcție de data nașterii tale. 

Adam Stavarache, numerolog, a fost invitat într-o nouă ediție a emisiunii „Vorbește lumea”, unde a dezvăluit cât de predispuși putem fi la divorț, în funcție de data nașterii în care am fost născuți.

„Am ales această temă, pentru că suntem în luna a șasea, care este despre înțelegerea cauzelor relaționare din viața noastră, adică de cum putem învăța și crește din relații, e luna familiei și căsătoriei. Am luat datele de naștere care sunt predispuse la divorț. Uneori, acesta e ceva karmic, sunt persoane care sunt predispuse karmic să rămână singure toată viața. Voi împărți datele de naștere între sexul feminin și masculin, pentru că e o diferență colosală.”, a declarat numerologul Adam Stavarache, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV. 

O să începem cu persoanele născute pe zilele 1, 10, 19 sau 28. Tuturor bărbaților din datele acestea le place stabilitatea, nu vor să divorțeze. Dar femeile din aceste date își găsesc mai greu un partener, ori divorțează, există un potențial mai mare. Bărbații mai predispuși divorțului ar fi cei născuți pe 19 sau 28. Cei de pe 19 ar fi ideal să facă mulți copii, așa vor reuși în viață.

Acum avem datele de naștere 2, 20, 29, 11. Cei pe 11 foarte rar divorțează și în cazuri foarte extreme. Restul, se pot separa, inclusiv cei de pe 20, și bărbați, și femei. Femeile de pe 2 și 29 își pot găsi mai greu partener, depinde de karma lor, este ideal să găsească bărbați de vârsta lor.

Bărbații născuți pe 3 sau 12 pot ajunge să divorțeze și pot rămâne toată viața singuri. Pentru femeile născute pe 12, 21 și 30, ele chiar sunt predispuse la divorț, pentru că își critică foarte mult partenerul, trebuie să fie blânde, să găsească mereu o cale de mijloc. Femeile născute pe 3 rămân toată viața cu un bărbat, dacă și el decide asta.

Persoanele născute pe 4, 13, 22 sau 31, în mare parte, nu sunt predispuse la divorț, însă bărbații sau femeile de pe 4 sau 22 pot ajunge în acest punct.

VEZI și: Care este darul tău spiritual, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Acești oameni sunt cei mai norocoși. Ajung foarte bine în viață”

Doar femeile născute pe 5 sau 23 sunt predispuse la divorț, iar cele de pe 14 în mare parte ele aleg să divorțeze, nu neapărat și bărbatul. Bărbații de pe aceste cifre vor să rămână în mariaj.

Toți bărbații născuți pe data de 6, 15 și 24 nu sunt predispuși la divorț, ci doar dacă aduc daune emoționale soției și ele iau decizia asta. În schimb, femeile de pe aceste date sunt predispuse la separare foarte rapidă, în afară de cele de pe 15, care stau într-o relație. 

În mare parte, bărbații născuți pe 7, 16 sau 25 sunt stabili și femeile de pe 7 sunt stabile. Cele născute pe 16 și 25 sunt predispuse 100% divorțului, de aceea este foarte important să știe cum să comunice cu partenerul, pentru că din orice lucru se poate rupe.

Cei născuți pe 8, 17 și 26 se despart foarte greu de partener, dar este foarte important să nu se ia din interes material, automat vor apărea ruperi. Femeile de pe 17 pot atrage separarea.

Bărbații care au vibrația 9, 18 sau 27 sunt dependenți de femei și nu vor să se despartă ușor. În schimb, femeile născute pe 9, 18 și 27 pot atrage separarea, deoarece au tendința să critice mult partenerul, sunt cu nasul pe sus.

Te-ar putea interesa și: Ce sacrificii putem face în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot uita de propria persoană, fac sacrificii materiale de dragul tuturor”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 06 iun 2023, 17:27 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience