Adrian Despot, despre interviul de acum 14 ani care a devenit viral, după ce a înjurat o reporteriță: „Cred că sunt singurul om căruia i-a părut rău de ea”

Data publicării:
Sursa foto: Adrian Despot, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Adrian Despot, captură YouTube

Adrian Despot a vorbit despre interviul de acum 14 ani, care a devenit viral. 

În urmă cu 14 ani, un interviu cu Adrian Despot a devenit viral, după ce artistul a înjurat o reporteriță. Solist al trupei Vița de Vie, a vorbit la emisiunea „Scenă Deschisă” despre acel moment, dar și despre faptul că nu se consideră un influencer. 

Adrian Despot, despre interviul de acum 14 ani care a devenit viral, după ce a înjurat o reporteriță

„Internetul este pentru mine și sper că pentru noi toți un mare semn de întrebare. Noi înotăm într-un ocean pe care încă nu îl cunoaștem. Din mers creionăm niște reguli, de exemplu discuția despre trendurile de pe youtube - pentru mine nu sunt importante cifrele, cifrele au ajuns să nu fie importante, atât timp cât pe internet lucrurile care stârnesc cifre sunt interviurile de genul 3...”, a spus Adrian Despot.

„Știm ce produce numere pe internet. Atunci de ce ne mirăm de fiecare dată că genul ăla de lucruri produc numere și numerele în sine nu reprezintă în niciun fel calitatea materialului care e postat acolo. La fel și în cazul meu.

Sunt foarte mulți oameni care comentează pe pagina ( de facebook) emisiunii Vocea României. Cât am fost în emisiune, am ajuns la concluzia că degeaba încerc să produc un artist după standardele mele, degeaba produc un artist care știe să își vândă merchandising-ul, tricourile, vinde bilete la un tricou și cântă la festivalurile mari, pentru că oamenii care se uită la acea emisiune nu sunt suporterii muzicii în sine. Publicul care comentează nu e un public consumator de muzică, este un public consumator de divertisment. În momentul în care se termină divertismentul pe televizor, chiar dacă acei artiști se duc a doua zi și cântă în cluburi, nu vine nimeni să ia bilete, oamenii aceia stau acasă, cu fundul pe canapea și cu telecomanda în mână, ei nu se ridică de acolo să se ducă la concerte. Asta e o mare problemă. La fel și cu influența pe care o pot avea eu pe internet. Nu cred în ea”, a răspuns solistul trupei Vița de Vie, întrebat de jurnalistul Florin Negruțiu despre influența sa în mediul online, potrivit tol.ro

Artistul susține că îi pare rău de de faptul că a jignit-o pe reporterița cu pricina. Totodată, Adrian Despot a precizat că părinții l-au învățat să nu jignească sau să rănească pe cineva.

„Cred că sunt singurul om căruia i-a părut rău de ea. Nici măcar nu sunt convins că ei i-a părut rău că s-a băgat în contextul ăla. Nu știu, probabil că așa am fost crescut de părinți, îmi este foarte teamă ca prezența mea, gesturile sau cuvintele mele să jignească sau să rănească pe cineva. Nu îmi doresc lucrul ăsta și de multe ori sufăr fără rost pentru lucruri pe care le-am spus și care nu au avut niciun efect până la urmă, dar îmi imaginez că ar fi putut avea un efect. Nu vreau în viața asta să fac nimănui și atunci cu atât mai puțin unei femei”, a spus Adrian Despot.

Citește și: Cum s-a vindecat Connect-R de anxietate și depresie. Artistul, sfaturi prețioase pentru cei care trec prin aceste stări: „Trebuie avut grijă la...”

Lidia Fecioru, despre ceaiul "farmacie" care scade tensiunea arterială: "Nu se bea pe stomacul gol"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel