Adda, meniu strict de sărbători: „Atât am putut. Înghețată vegană, fără gluten”

Data publicării:

Adda a făcut o retrospectivă a anului 2022. 

Adda nu a trecut prin cel mai bun an. Solista a aflat faptul că se confruntă cu un diagnostic dur, boala Lyme, moment din care și-a petrecut fiecare zi într-o luptă continuă. Îndrăgita cântăreață trebuie să țină o dietă foarte strictă și să urmeze un tratament amplu, pentru a-i pune complet capăt acestei boli. Nici de Crăciun Adda nu a putut să facă o excepție, motiv pentru care s-a mulțumit cu un desert vegan.

„Atât am putut, jur! Nici măcar o altă poză. La final de an, mâncând o înghețată vegană și fără gluten, urcată pe masă. Cu mâinile ca șmirghelul de la soluțiile de curățat, unghiile..interesante de la râcâit lavabilă căzută. Așa se termină minunatul 2022. Anul ăsta a început prost. Fără nici o metaforă. Efectiv prost și urât cu crengi. Cele mai urâte crengi dintre toate crengile urâte care există. Inclusiv crengile urâte aveau crengile lor urâte. Și în jurul crengilor urâte, era un rahat cu motz. Și în motz era o mică bulină. Cea mai mică bulină dintre toate bulinele mici care există. Și pe cea mai mică bulină dintre toate bulinele mici, scria : SPERANȚĂ. Nici măcar nu scria tot cuvântul, că nu încăpea. Scria: SPE. Iar eu am dedus că scria asta. Am vrut să cred că scria: SPERANȚĂ!”, a scris Adda, pe rețelele de socializare.

Poate te interesează și: Adda, acuzații grave la adresa lui CRBL. A umilit-o în trecut: „Îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

 

Cu ce realizări se mândrește vedeta, în 2022

Chiar dacă 2022 a fost anul care i-a adus acest diagnostic crunt și a făcut-o să conștientizeze cât de gravă este situația, în realitate, Adda se mândrește totuși și cu câteva reușite uimitoare, la final de 2022, care au umplut-o de speranță și i-au dat puterea să meargă mai departe. 

„Și după ce mi-am convins și capshoru’ că aia scria, m-am agățat cu toată puterea mea de acel cuvânt incomplet. Și uite așa au trecut aproape 365 de zile. Sunt recunoscătoare că am reușit să lansez albumul “Față din diamant”. Am reușit să lansez cartea “Cele trei”. Mi-am dus copilul în prima zi de școală dar și în urmăroarele. Bine, eu mai mult îl iau ( nu-s valabilă foarte de dimineață). Da’ exist în acea combinație dintre copil- școală. Ceea ce e minunat! Sunt recunoscătoare că trăiesc și că mă bucur de tot ce înseamnă VIAȚĂ! Și cea mai mândră, dar CEA MAI MÂNDRĂ SUNT pentru că am reușit să împodobim bradul în nouă noastră casă. În casa VISURILOR, la care am muncit mulți ani. Iar acum “ACASĂ” pentru noi e cel mai magic loc, unde ne dorim și ne rugăm să ne țină Dumnezeu sănătoși, împreună și cei mai fericiți!”, a continuat artista.

Citește și: Adda, mărturii cutremurătoare despre lupta cu boala Lyme: „Cel mai greu mi-a fost să accept diagnosticul”

Ce conține cartea Addei

Adda a transformat scrisul într-o formă proprie de terapie, care a ajutat-o să se vindece psihic, în momentul în care nimeni nu o putea face. Artista și-a așternut în acele pagini cele mai ascunse gânduri și sentimente, pe care le-a simțit din momentul în care a primit acest diagnostic.

„Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală, despre lucrurile prin care am trecut, despre ce am învățat eu, de când mi s-a pus acest diagnostic și până în prezent. Este o carte și motivațională, eu am făcut-o ca o terapie pentru mine și practic oamenii, după ce au citit câteva fragmente postate de mine pe internet, mi-au cerut să transform aceste gânduri într-o carte. Cred că-mi doream să mă eliberez în momentul ăla și am primit foarte multă apreciere din  partea oamenilor și mesaje cum că ar trebui să scot o carte. Am stat și m-am gândit mai bine și s-a transformat într-o carte.”, a declarat Adda, în exclusivitate pentru Spectacola

Citește și: Adda, bătută de iubit, în plină stradă: „Am mâncat câteva zile printr-un pai”. Artista, dezvăluiri șocante



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel