Adda, mărturii cutremurătoare despre lupta cu boala Lyme: „Cel mai greu mi-a fost să accept diagnosticul”

Data publicării:

Adda a scris o carte despre viața sa, în care vorbește despre diagnosticul primit, după ce s-a tratat greșit timp de un an. 

Adda a lansat oficial  prima ei carte. „Cele trei Adda” este volumul în care artista și-a deschis sufletul și și-a arătat acea latură pe care nimeni nu a cunsocut-o până acum. Când problemele de sănătate au început să-i dea bătăi de cap, artista s-a refugiat în scris, care a fost cea mai bună formă de terapie la care aceasta a putut apela atunci. 

 

“Am scris-o cu tot sufletul meu și pot să zic că este copilul meu! De fapt, această carte este un cufăr în care am așezat toate amintirile mele. Un cufăr pe care am reușit să-l închid, iar acum pot să pornesc spre un nou început. Sunt fericită, sunt eliberată... zici că am slăbit 15 kg de toxine psihice și mă simt foarte bine. Mă simt o învingătoare! (...) Când am primit acel diagnostic de boală Lyme mi-am dat seama că trebuie să mă vindec și din punct de vedere emoțional și ca să te vindeci trebuie să te duci acolo unde doare și să fii sincer cu tine. În momentul în care am așternut pe hârtie și am început să citesc ce am scris, nu am mai putut să mă mint. Era oglinda mea cumva”, a declarat Adda, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV. 

 

Mama Addei, fericită că artista a reușit să se elibereze prin scris

“M-a bucurat faptul că a reușit să scoată la lumină toate gândurile ei, gânduri care au urmărit-o ani întregi și că a reușit să se elibereze”, a declarat mama Addei. 

 

Cel mai greu moment din viața Addei

 “Cred că cel mai greu mi-a fost să accept diagnosticul, pentru că în rest pot să zic că nu a reușit să mă doboare cu adevărat nimic!”.

 

Adda, bătută de iubit, în plină stradă: „Am mâncat câteva zile printr-un pai”

Pe lângă lupta grea cu boala Lyme, despre care a povestit în volum, artista a mai vorbit și despre alte experiențe nefericite. Printre acestea, Adda a scos la iveală o relație toxică prin care a trecut, în urmă cu mult timp, și care a afectat-o foarte mult, din punct de vedere emoțional.

 

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. X a fost primul bărbat din viața mea. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid webcamul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze. Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate.'', a scris Adda în cartea pe care a lansat-o recent.

 

„M-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat”

Artista mărturisește că partenerul de la vremea aceea era extrem de agresiv, iar, dacă la început, acesta avea anumite tulburări comportamentale doar la nivel verbal, pe parcurs totul s-a transformat în ceva mult mai grav. Adda a ajuns să fie agresată în plină stradă, când cel care îi era jumătate pe atunci o amenința cu moartea, dacă va spune cuiva adevărul.

''Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant.

Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urat la mine. După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți.

Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai, în timp ce nu-mi dădea mesaje cu “Iartă-mă!”, a scris Adda în cartea pe care a lansat-o.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience