Adda se pregătește de lansarea primei sale cărți: „Trezește niște lucruri mai puțin plăcute”. Cum se simte artista în prezent / EXCLUSIV

Data publicării:
Adda, sursa foto Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Adda, sursa foto Instagram

Adda a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre cartea pe care a scris-o și care se va lansa pe 11 noiembrie. 

Adda își lansează în câteva zile cartea „Cele trei Adda”, unde și-a așternut cele mai ascunse gânduri pe care le-a trăit din momentul în care problemele de sănătate au început să o acapareze. Când s-a apucat de scris, celebra solistă nu știa încă că se confruntă cu boala Lyme, astfel încât acesta era singurul remediu de vindecare pe care vedeta îl avea la îndemână. După ce a început să scrie câteva fragmente, cântăreața le-a împărtășit și fanilor săi acele rânduri, care au reacționat extrem de bine și au încurajat-o pe artistă să scrie un întreg volum, nu doar niște paragrafe. În exclusivitate pentru Spectacola, Adda ne-a dezvăluit ce se va regăsi în volumul ce se va lansa vineri, 11 noiembrie. 

„Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală, despre lucrurile prin care am trecut, despre ce am învățat eu, de când mi s-a pus acest diagnostic și până în prezent. Este o carte și motivațională, eu am făcut-o ca o terapie pentru mine și practic oamenii, după ce au citit câteva fragmente postate de mine pe internet, mi-au cerut să transform aceste gânduri într-o carte. Cred că-mi doream să mă eliberez în momentul ăla și am primit foarte multă apreciere din  partea oamenilor și mesaje cum că ar trebui să scot o carte. Am stat și m-am gândit mai bine și s-a transformat într-o carte.”, a declarat Adda, în exclusivitate pentru Spectacola. 

„Este și puțin tristă, pentru că trezește niște lucruri mai puțin plăcute”

Chiar dacă cartea este una tristă, pentru că scoate la iveală chinul prin care a trecut artista până în acest punct, Adda spune că mai are și unele fragmente pline de umor, care să-i destindă pe fanii săi. Artista ne-a spus că aceasta este una dintre metodele terapeutice care au reușit să-i „salveze” sufletul, într-un moment atât de greu.

„Mie mi se pare și ușor amuzantă pe alocuri, dar este și puțin tristă, pentru că trezește niște lucruri mai puțin plăcute, dar eu am considerat că aceasta este calea spre vindecare, cel puțin din punct de vedere emoțional, de trup de ocupă doctorii. Vineri la prima oră se lansează cartea și se va găsi online de vânzare.”, ne-a mai dezvăluit îndrăgita artistă. 

VEZI și: Adda are două chisturi pe creier. Informații de ultimă oră despre starea artistei

Cum arată introducerea cărții scrisă de Adda

Artista le-a dezvăluit fanilor pe rețelele de socializare câteva fragmente din cartea ce urmează curând să fie lansată. În introducerea volumului, celebra solistă îi adresează câteva cuvinte emoționante fiului ei, care face ca această luptă să fie mai ușoară și care o motivează în fiecare zi.

„Această carte este pentru tine, Alexandru, lumina mea infinită și toată bucuria vieții mele. Mami face tot ce poate ca să fie lângă tine, să te crească frumos, să te îndrume. Cartea te poate inspira sau te poate ajuta să nu repeți greșelile mele. Îți mulțumesc, tu ești inspirația și motorul meu.”, a scris Adda pe Instagram, acolo unde a publicat câteva fragmente din cartea ce urmează să se lanseze. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

Cum se simte artista în prezent

În prezent, Adda urmează o întreagă schemă de tratament, pentru o recuperare cât mai amplă. Artista ne-a dezvăluit faptul că nu este recuperată complet și încă resimte efectele negative ale acestei boli crunte. 

„Eu sunt în recuperare, încă nu sunt foarte bine, dar sunt bine. Am zile bune și zile rele, dar mergem înainte cu tupeu, nu avem ce să facem.”, ne-a mai spus Adda, vizibil optimistă.

VEZI și: Adda, imagine cutremurătoare. Simptomele cu care se confruntă artista, în lupta cu boala Lyme: „Am avut o cădere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel