Adda, bătută de iubit, în plină stradă: „Am mâncat câteva zile printr-un pai”. Artista, dezvăluiri șocante

Data publicării:

Adda a scos la iveală, în cartea pe care a lansat-o, detalii tulburătoare din viața sa. 

Adda a lansat de curând prima ei carte, intitulată „Cele trei Adda”, în care artista și-a deschis sufletul și a făcut publice cele mai ascunse și personale trăiri. Îndrăgita solistă s-a apucat să-și scrie propriile emoții pe hârtie din momentul în care problemele de sănătate au început să o afecteze, scrisul fiind o adevărată terapie pentru artistă. Totuși, pe lângă lupta grea cu boala Lyme, despre care a povestit în volum, artista a mai vorbit și despre alte experiențe nefericite. Printre acestea, Adda a scos la iveală o relație toxică prin care a trecut, în urmă cu mult timp, și care a afectat-o foarte mult, din punct de vedere emoțional.

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. X a fost primul bărbat din viața mea. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid webcamul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze. Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate.'', a scris Adda în cartea pe care a lansat-o, potrivit spynews.

Adda, mesaj tranșant pentru cei care o critică. Vedeta cere înființarea poliției online-ului: „Suntem abuzați pentru felul în care arătăm, trăim, iubim”

 

„M-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat”

Artista mărturisește că partenerul de la vremea aceea era extrem de agresiv, iar, dacă la început, acesta avea anumite tulburări comportamentale doar la nivel verbal, pe parcurs totul s-a transformat în ceva mult mai grav. Adda a ajuns să fie agresată în plină stradă, când cel care îi era jumătate pe atunci o amenința cu moartea, dacă va spune cuiva adevărul.

''Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant.

Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urat la mine. După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți.

Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai, în timp ce nu-mi dădea mesaje cu “Iartă-mă!”, a scris Adda în cartea pe care a lansat-o.

Adda are două chisturi pe creier. Informații de ultimă oră despre starea artistei

„Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Adda ne spunea faptul că aceasta carte reflectă tot ceea ce ea a trăit și a simțit, de-a lungul vieții sale.

„Este povestea mea. Nu este o carte de ficțiune, este o poveste reală, despre lucrurile prin care am trecut, despre ce am învățat eu, de când mi s-a pus acest diagnostic și până în prezent. Este o carte și motivațională, eu am făcut-o ca o terapie pentru mine și practic oamenii, după ce au citit câteva fragmente postate de mine pe internet, mi-au cerut să transform aceste gânduri într-o carte. Cred că-mi doream să mă eliberez în momentul ăla și am primit foarte multă apreciere din  partea oamenilor și mesaje cum că ar trebui să scot o carte. Am stat și m-am gândit mai bine și s-a transformat într-o carte.”, a declarat Adda, în exclusivitate pentru Spectacola. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel