Adda, acuzații grave la adresa lui CRBL. A umilit-o în trecut: „Îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime”

Data publicării:

Adda a povestit un episod mai neplăcut prin care a trecut cu CRBL.

Adda și-a lansat recent propria carte autobiografică, intitulată „Cele trei Adda”. Artista s-a dezbrăcat de orice secrete și a scris în acest volum cele mai ascunse gânduri și trăiri pe care le-a avut vreodată, făcându-le fanilor cunoștință și cu cealaltă latură mai întunecată din viața ei. Ideea volumului a pornit în momentul în care artista a aflat faptul că se confruntă cu probleme de sănătate, aflând, ulterior, că este vorba despre boala Lyme. Adda a scris cartea ca pe o formă proprie de terapie, însă, pe lângă detaliile pe care le-a oferit despre acest diagnostic crunt, celebra cântăreață a mai făcut publice și alte detalii din viața sa personală. 

Artista a scos la iveală conflictul care este între ea și CRBL. Cei doi au lucrat la o piesă împreună, în urmă cu mulți ani de zile, de unde se pare că au izbucnit mai multe certuri. 

„M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. într-o emisiune)Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La Fortza ZU, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL. Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile. Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc. Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime. (...) Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot.”, a povestit Adda, potrivit spynews.

VEZI și: Adda, cu ochii în lacrimi. Cum a reușit să o emoționeze mama sa: "Ea era un altfel de copil, mult mai sensibil"

 

Adda, implicată în trecut într-o relație toxică

Un alt moment greu de amintit, pe care Adda a ales să-l facă public, a fost episodul în care artista a suferit extrem de mult, din cauza relației de iubire pe care o avea la vremea aceea.  

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. X a fost primul bărbat din viața mea. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid webcamul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze. Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate.'', a scris Adda în cartea pe care a lansat-o recent.

Recunoașteți personajul? Este o îndrăgită cântăreață de la noi din țară

 

“Am scris-o cu tot sufletul meu și pot să zic că este copilul meu!”

După ce a lansat în sfârșit volumul în care și-a pus toate emoțiile prin care a trecut în ultimii ani, Adda s-a simțit eliberată. Artista spune că scrisul a fost cea mai bună terapie pe care a putut să o descopere în ultima vreme. 

“Am scris-o cu tot sufletul meu și pot să zic că este copilul meu! De fapt, această carte este un cufăr în care am așezat toate amintirile mele. Un cufăr pe care am reușit să-l închid, iar acum pot să pornesc spre un nou început. Sunt fericită, sunt eliberată... zici că am slăbit 15 kg de toxine psihice și mă simt foarte bine. Mă simt o învingătoare! (...) Când am primit acel diagnostic de boală Lyme mi-am dat seama că trebuie să mă vindec și din punct de vedere emoțional și ca să te vindeci trebuie să te duci acolo unde doare și să fii sincer cu tine. În momentul în care am așternut pe hârtie și am început să citesc ce am scris, nu am mai putut să mă mint. Era oglinda mea cumva”, a declarat Adda, în emisiunea La Măruță, de la PRO TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel