A pierdut Viorel Lis lupta cu boala? Oana Lis, primele declarații după zvonurile morții soțului ei

Data publicării:

Ultimele zvonuri au sugerat că Viorel Lis a încetat din viață.

În peisajul din România au apărut zvonuri potrivit cărora Viorel Lis, fostul idil al Capitalei, ar fu murit în urmă cu câteva zile. Jurnaliștii au contactat-o pe soția acestuia pentru a afla adevărul, timp în care fanii lui Lis au rămas cu sufletul la gură.

Este cunoscut faptul că Viorel Lis are mai multe boli cronice care îl țin la pat de mai mult timp. El se luptă cu problemele de sănătate de mai mulți ani, iar soția sa loială îi este asistentă zi și noapte. Oana s-a dovedit a fi de încredere pe lângă fostul idil, astfel că ea are grijă mereu de acesta.

Vezi și: Fosta soție a lui Viorel Lis, acuzații grave. Cine ar fi încercat să o otrăvească

Toată lumea fiind alarmată, Oana Lis a declarat că sunt doar zvonuri, ea fiind și ironică pe rețelele de socializare cu privire la acest aspect.

Ea a vorbit în numele fostului idil și a făcut lumină pentru urmăritorii lor.

„Nu s-a întâmplat nimic grav cu el! Ce atâtea zvonuri! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat.

Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce pot să fac!”, a dezvăluit Oana Lis, pentru Click!

Confruntându-se nu doar cu bolile cronice, dar și cu depresia, Viorel Lis este la fel ca acum câteva luni, doar că i s-au agravat anumite simptome. Mai departe, Oana Lis a fost ironică pe internet, răspunzându-i unui internaut care a comentat „Condoleanțe” la una dintre postările sale.

Vezi și: Oana Lis, dans provocator pe TikTok. Soția fostului edil a scăpat de orice inhibiție

„Măi, rog pe cei care au scris articole că Viorel Lis e mort, să-mi spuneți și mie unde e îngropat, vă rog, că mi-e dor de e,l și vreau sa merg să-l vizitez!”, a scris Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.

Soția lui Viorel Lis merge la cursuri de „travaliu de doliu”, acolo unde ar învăța cum să facă față mai bine unei pierderi importante în viață.

„Adevărul e că niciodată nu ești pregătit să te desparți de cineva drag pentru totdeauna! Eu, recent, am mers și la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”

Legat de situația spitaelor din țara noastră, Viorel Lis n-ar mai vrea să audă de ele, dorind mai degrabă să-și ducă sfârșitul pe patul de acasă.

„Viorel mi-a zis că el, dacă se întâmplă ceva și îi e rău, nu mai vrea la spital, în ruptul capului. Mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Pur și simplu, el nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea să fie internat!”, a mai spus Oana Lis, pentru sursa menționată.

Vezi și: Oana Lis, motivul pentru care a vrut să divorțeze de Viorel Lis. Ce a făcut-o să se răzgândească în ultimul moment: „S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel