5 Motive IGNORATE pentru care e bine să bei zilnic lapte: luptă cu bolile și are efecte antistres

Data publicării:
Unsplash.com/ autor engin akyurt
Descriere foto: Unsplash.com/ autor engin akyurt

Laptele este cunoscut pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. Iată de ce ar trebui consumat în mod regulat (evident, ce către cei care nu au intoleranță la lactoză):

Evident, materialul nu se adresează persoanelor are nu pot consuma lapte, pentru că nu le place gustul sau sunt intoleranți la lactoză, ci celor care îl pot bea. 

Mulți nutriționiști spun că e bine să consumăm lapte pentru că acesta are multe beneficii pentru sănătate. Laptele conține substanțe nutritive valoroase care ajută la susținerea unui corp în creștere – cum sunt copiii, inclusiv calciu și proteine.

Dar consumul de lapte are mai multe beneficii semnificative, care sunt adesea trecute cu vederea. Iată 5 motive întemeiate ca să bei zilnic lapte: 

1. Nutrienți: Laptele conține, printre altele, 9 substanțe nutritive esențiale de care are nevoie corpul nostru: calciu, potasiu, fosfor, proteine de înaltă calitate, vitaminele A, D și B12, riboflavina și niacina.

2. Digestie: Laptele este un aliment hrănitor, dar în același timp și ușor de digerat, pentru că nu conține multe fibre. 

3. Proteine: Un pahar de lapte conține 8g de proteine. Aceste proteine sunt importante pentru corpul uman, deoarece ne ajută să ne păstrăm mușchii și țesuturile și să le menținem în stare de funcționare. Laptele conține o proteină numită beta cazeină, care este importantă pentru creștere. Există 2 tipuri de cazeină beta-A1 și A2. Laptele A2 conține beta-cazeină A2, care este similară cu laptele matern și este benefică pentru creșterea copilului.

 

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel