Horoscop dragoste - 26 august 2023. Trei semne zodiacale primesc semne de la foștii parteneri

Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Ceea ce se întâmplă în timpul tranzitului de azi, Luna în cuadratură cu Neptun, este că acele persoane simt că s-au schimbat și "cred" că ne vor înapoi. S-ar putea să primiți vești de la ei.

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ceea ce nu îți place ție, Rac, este să fii singur, și chiar dacă ai făcut tot posibilul să fii singur și să rămâi singur, îți pare rău că ai arătat această latură a ta fostului tău partener. Așa că vei fi tu cel care va face primul pas către ei în această zi, pe 26 august 2023. În timpul conjuncției Lunii cu Neptun, ai ajuns să îți dai seama că modul tău copilăresc nu era deloc atractiv pentru persoana care a avut atâta răbdare cu tine, dar nu suficientă pentru a te păstra lângă ei.

Vezi și: Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Vezi și: Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Cu toate că nu îi resenți, știi că poți fi "dificil" uneori. Pentru persoana care a încheiat relația cu tine, sentimentele lor vor fi pline de nerăbdare și anxietate. Ei nu sunt pregătiți să te primească înapoi, și există o șansă bună că poate nu se va întâmpla niciodată. Lecția învățată, Rac. E timpul să crești.

Vezi și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna septembrie. Zodiile care vor avea de suferit: „Pierderi pe plan financiar”

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Îți petreci tot timpul gândindu-te la fostul tău partener și știi de ce te-au părăsit. Chiar dacă nu accepți acest lucru, asta nu te împiedică să te întrebi ce fac ei acum. Ești fostul/a care nu încetează să viseze, iar persoana care știe că te gândești la ei astăzi știe și că ar fi periculos pentru ei să se întoarcă la tine.

Te-au iubit sincer la un moment dat, dar este posibil să le fi cerut prea mult, iar în această zi, în timpul conjuncției Lunii cu Neptun, își vor aminti cât de multe probleme le-ai cauzat, doar pentru că s-au îndrăgostit atât de profund de tine. E în regulă, Fecioară; vei găsi pe cineva nou, așa că nu trebuie să te gândești la această iubire trecută. Ai învățat cum să fii într-o relație acum, și în următoarea ta poveste de dragoste, vei ști să mergi mai departe.

Vezi și: Horoscopul toamnei 2023, cu Neti Sandu: „Ne va pune bețe în roate” /EXCLUSIV

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)
Nu poți să nu te gândești astăzi la acea persoană, și chiar dacă știi că tu ai fost responsabil/ă pentru încheierea relației, îți dai seama că acea persoană a fost atât de specială pentru tine și că, dacă ar fi să fie sinceri cu ei înșiși, și tu ai fost la fel de special/ă pentru ei.

Deoarece îți place să "repari greșelile", s-ar putea să le scrii astăzi o notă, doar pentru a le spune "bună", și vei fi foarte clar în a le comunica că vii în pace; fără alte intenții ascunse. În timpul conjuncției Lunii cu Neptun pe 26 august 2023, vei dori să alini rana care pare că nu se vindecă niciodată, și s-ar putea să ai succes în acest sens. S-ar putea să începi gândindu-te la fostul tău partener, dar ei cu siguranță te vor aminti bine și cu afecțiune după această zi. Vorbește cu blândețe și discreție.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 26 aug 2023, 09:11 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience