Horoscopul toamnei 2023, cu Neti Sandu: „Ne va pune bețe în roate” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Neti Sandu trage un semnal de alarmă asupra perioadei care urmează, în exclusivitate, pentru Spectacola. Astrele vor crea dificultăți pentru multe zodii. 

Cu ocazia unui eveniment monden, echipa Spectacola a reușit să obțină câteva informații de la celebra astroloagă Neti Sandu. Vedeta a împărtășit cu noi mai multe aspecte ale vieții sale, printre care ne-a vorbit și despre preferințele sale în materie de vacanțe, dar și cum se vor prezenta astrele în perioada ce urmează. Publicul trebuie să se pregătească deoarece trei planete se vor suprapune în retrograd.

Admiră peisajul românesc

Vezi și: Neti Sandu, secretul siluetei, la 64 de ani: „Dacă cineva poate să ia ceva din ce ofer eu aici” / VIDEO

Întrebată cum stă cu vacanțele, Neti Sandu ne-a precizat că nu călătorește atât cât și-ar fi dorit. Deși are o listă lungă de locuri vizitate de-a lungul vieții sale, vedeta urmărește vlogguri și emisiuni online despre potențiale „ținte” de vacanță.

„Sunt săgetător și într-adevăr, sunt înclinată către călătorii. Nu reușesc să călătoresc atât de mult pe cât îmi doresc. Vreau să văd locuri pe care nu le-am mai văzut. În primul rând vreau să văd toată țara. Mi-e dor să fac asta că am tot auzit, citit...Mie îmi place foarte mult la munte. Dar vreau și prin lume. Mă mai uit la vlogguri cu călătorii.”, ne-a spus Neti Sandu, în exclusivitate.

Cum va fi toamna aceasta

În ceea ce privește astrele, Neti Sandu a spus că următoarea perioadă va fi una „diferită”, mai ales dacă ne referim la sezonul toamnei. Astfel, având mai multe planete concomitent aflate în retrograd, pentru multe zodii următoarea perioadă va fi una caracterizată de încercări.

„Intrăm în Fecioară, iar din acel moment Mercur devine retrograd, și durează așa până pe 15 septembrie. Deci mult. Venus e încă retrograd până pe patru sepembrie. De pe 23 august până pe patru septembrie se suprapun aceste două planete retrograde, după care va retrograda și Jupiter. Va fi o toamnă altfel, în sensul că niște lucruri se rezolvă, pentru care ne-am zbătut și pe care le abandonăm, să sperăm. Pe de altă parte ne va pune bețe în roate cu mutatul la o altă școală sau călătoritul. Ideea este următoarea: Dacă vreau să mut copilul la o școală și nu se poate, copilul trebuie lăsat acolo. Mercur retrograd ne arată ceva, că el trebuie să facă o bucată (N.R. să mai petreacă timp) acolo. Și la plecări la fel. Nu trebuie să te împotrivești.”, ne-a mai spus Neti Sandu.

Dieta lui Neti Sandu

Vedeta a mai împărtășit cu noi ce fel de alimentație urmează. Având 64 de ani, astroloaga are mare grijă de silueta sa, fiind într-o formă exemplară.

„Supa cu legume e baza, și dacă nu mănânc supă, mănânc doar legumele cu ceva, le folosesc ca două feluri de mâncare. Supa o mănânc așa, ca zeamă, cu legume,  sau seara, dacă vreau, mănânc legumele cu ceva, amestec cu puțină brânză sau cu o bucată mică de carne. Nu mănânc ceva greu, nu mănânc mâncăruri gătite că nu mă simt bine, organismul meu nu dorește”, ne-a mai dezvăluit aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel