Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Astrologul Daniela Simulescu vă aduce în vedere perioada de tranziție din septembrie 2023.

Așteptările de la luna septembrie sunt destul de mari. Cu toții vom avea nevoie de o perioadă de tranziție între vacanță și restul anului. Dar cum Mercur retrograd contaminează primele două săptămâni, vă spun că urmează multe încurcături, amânări, blocaje. Mai ales când este vorba de chestiunile administrative. Așa că înhămați-vă cu răbdare! Luna Plină din Berbec de la finalul lunii poate crea un moment de saturație care să îi scoată pe unii nativi din situații prăfuite.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Pe măsură ce Venus își încheie perioada retrogradă în semnul vostru, luna aceasta marchează o perioadă de reevaluare personală și de dezvoltare interioară. Preluând lecțiile pe care le-ați învățat recent, acum este momentul să vă prezentati cu o autenticitate și vulnerabilitate crescute. Aceasta nu înseamnă a vă lăsa pradă excesului de zel sau a oscilati între extreme. În schimb, descoperiți echilibrul în a vă iubi și a vă valorifica, așteptându-vă la recompense în formă de relații mai profunde și o creștere a autoaprecierii. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 22 aug 2023, 17:11 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience