Horoscop SEPTEMBRIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Vine o perioadă de schimbări, revelații, dorințe și redresări pentru acești nativi.

În septembrie, mulți vor învăța cât de importante au fost și vor fi greșelile. Fără acestea, nu ar exista niciun progres. Mercur retrograd în Fecioară se va ocupa de ajustările fine, de unele detalii la care nu ne-am fi gândit și de găsirea soluțiilor la problemele mai vechi. Răul se va cumula într-o forță a binelui.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

În septembrie, Săgetătorul, semnul cunoscut pentru spiritul său aventuros, intră într-o perioadă de reajustare și introspecție, influențată de mișcările planetare. Pe 4 septembrie, retrogradarea guvernatorului său aduce o reconsiderare a priorităților. Simultan, preocupările legate de sănătatea animalelor și a propriei persoane cresc, și există o tendință spre supraextindere, indicând necesitatea de a recunoaște și respecta propriile limite. Aspectele legate de carieră și educație sunt în prim-plan, cu Mercur influențând deciziile profesionale și educaționale. De asemenea, cu Venus formând un aspect tensionat cu Jupiter, Săgetătorul trebuie să fie atent la nivelul său de energie, evitând oboseala cronică. În concluzie, această lună oferă Săgetătorului atât provocări, cât și oportunități de creștere și reînnoire, dacă este dispus să se autoevalueze și să-și ajusteze comportamentul.

Citește întreaga știre pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel