Zodiile neînfricate. „Divergenții” din astrologie și cum se aruncă în viață cu mult curaj

Data actualizării: | Data publicării:

Iată care sunt cele mai curajoase zodii. Plecând de la tema filmului Divergent, am clasificat potențialul zodiilor de a face față unor situații limită.

Cele mai curajoase zodii. Nu le e frică de nimic și nu se lasă doborâte 


Curajul este o trăsătură excelentă și poate fi crucială pentru a trece peste unele situații intense. Neînfricarea este diferită de alte câteva caracteristici deoarece, de obicei, nu poate fi predată, învățată sau studiată - de obicei, oamenii sunt curajoși în mod natural sau nu, și așa sunt ei. Bineînțeles, lipsa neînfricării nu te face o persoană teribilă; absența curajului face doar ca cineva să aibă mai puține șanse de reușită în situații în care persoanele ultra curajoase ar putea prospera sau cel puțin ar fi dispuse să încerce. Și da, unii oameni pot fi prea curajoși, așa că aceste persoane curajoase trebuie să fie atente la pericole.

Îți amintești cartea și filmul "Divergent"? În "Divergent", societatea este formată din cinci grupuri, fiecare facțiune fiind centrată pe o trăsătură proeminentă de personalitate. Una dintre aceste facțiuni este "Dauntless", un grup axat pe curajul extrem, iar persoanele care reușesc să intre în acest grup trebuie să fie suficient de neînfricate pentru a supraviețui unor activități periculoase, cum ar fi luptele violente, punerea în pericol a vieții lor și mânuirea armelor. Iată care sunt semnele zodiacale care ar fi, probabil, suficient de curajoase pentru a supraviețui stilului de viață palpitant, dar periculos, al Dauntless.

 

 

Horoscop 2023. Cea mai norocoasă zi din an. Zodiile care au parte de schimbări și câștiguri majore

Berbecul agresiv

Născut între 21 martie și 19 aprilie, Berbecul este, fără îndoială, cel mai curajos semn zodiacal dintre toate. "Berbecul este primul semn din roata astrologică occidentală, ceea ce înseamnă că nu le este frică atunci când vine vorba de a încerca lucruri noi sau de a se expune. Sunt lideri în mod natural care înfruntă necunoscutul fără teamă, gata să accepte orice provocări care apar. Îndrăzneți și curajoși, vă asumați de bunăvoie riscuri pentru că, să recunoaștem, vă place fiorul", a declarat Ellen Bowles, astrolog/autor, pentru Bustle. Având în vedere că Berbecul iubește de obicei să fie atât de curajos, am putea vedea acest semn nu doar ca membru al grupului Dauntless din Divergent, ci ca un lider cu drepturi depline al facțiunii!

Berbecii nu se tem să spună tot ce le trece prin cap, nu se tem de competiția lor și vor accepta probabil orice provocare, potrivit Co-Star. Așadar, nu fiți surprinși dacă Berbecul pare anormal de puțin deranjat de competiție sau sugerează să facă ceva periculos pentru "distracție". În timp ce atitudinea neînfricată a Berbecului este incitantă de cele mai multe ori, acest semn ar trebui să își amintească să fie în siguranță și să încerce să evite să se pună pe sine sau pe alții în pericol doar pentru adrenalină. Oricât de tentante ar părea la început unele idei riscante, consecințele ar putea să nu merite în cele din urmă.

Filme de Crăciun: recomandări în funcție de zodie


Leii încrezători

Potrivit Astrotalk, Leii sunt curajoși datorită (sau din cauza) perspectivelor lor super încrezătoare. Spre deosebire de majoritatea zodiilor, acest semn nu se teme de eșec, așa că Leii înfruntă adesea provocări pe care alte semne zodiacale nici măcar nu ar fi dispuse să ia în considerare. De exemplu, cei mai mulți oameni ar crede probabil că a se muta la New York în speranța de a deveni un supermodel celebru sau a călători în California pentru a încerca să devină un star de cinema ar fi idei nerealiste și ar fi prea speriați să se gândească la ele. Dar optimismul și mentalitatea încrezătoare a Leului i-ar face să nu se teamă să urmărească chiar și cele mai ultra-ambitioase vise.

Născuți între 22 iulie și 21 august, nu doar că Leii nu se tem să se afle în fața unor grupuri mari de oameni, dar de multe ori se bucură de acest lucru, potrivit ZipRecruiter. Astfel, persoanele aparținând acestui semn zodiacal determinat se pot descurca de minune să fie lideri sau să performeze în fața multor oameni fără trac. Dacă ești Leu, încrederea ta în tine te face unul dintre cele mai curajoase semne zodiacale! Ai grijă doar să nu pari prea plin de tine, deoarece încrederea excesivă îi poate speria pe oameni.

 

Scorpionii își asumă riscuri

Scorpionii sunt renumiți pentru intensitatea lor și își pot canaliza această ferocitate în curaj. Persoanele care aparțin acestui semn au determinare amestecată cu o mentalitate realistă, ceea ce îi face să se simtă suficient de duri pentru a risca să înfrunte ceea ce îi sperie, potrivit Pinkvilla. De exemplu, un Scorpion ar putea fi îngrozit să vorbească în fața unui public. Cu toate acestea, dacă a vorbi în fața unui grup de superiori la locul de muncă poate duce la câștigarea unei promovări excelente, scorpionul ambițios va exersa probabil în fiecare seară pentru a reuși prezentarea și va înfrunta teama de a vorbi în public pentru a obține poziția pe care și-o dorește.


Potrivit Co-Star, Scorpionii au zilele de naștere cuprinse între 23 octombrie și 22 noiembrie și nu au temeri tradiționale, cum ar fi aceea de a fi rănit, de a fi singur în întuneric sau chiar de a muri. În timp ce majoritatea oamenilor consideră aceste scenarii îngrozitoare și înfricoșătoare, un Scorpion le acceptă ca parte a vieții, ceea ce face ca acest semn zodiacal să pară mai curajos decât altele. Prin urmare, este ușor să ne imaginăm un Scorpion ca fiind personajul principal al unui film care se descurcă în orice situație cu mult curaj și nu se sperie atunci când acest personaj își dă seama că nu va avea parte de un final fericit.


Săgetătorul optimist

Persoanele aparținând zodiei Săgetătorului sunt de obicei curajoase, cu o notă de optimism. Mai exact, un Săgetător nu se gândește mai întâi la cel mai rău scenariu al oricărei situații; te poți aștepta ca ei să se gândească la înfruntarea unei temeri ca la o aventură interesantă sau o experiență de învățare, mai degrabă decât la ceva îngrozitor, conform Astrofame. Așadar, spiritul lor aventuros va prevala adesea asupra oricăror sentimente de frică.


Născuți între 22 noiembrie și 21 decembrie, Săgetătorii preferă să se gândească să se distreze, decât să lase ca frica să le strice ziua, YourTango. De exemplu, un Săgetător s-ar gândi probabil la activități precum parașutismul, rollercoaster sau petrecerile în zone oarecum periculoase ca fiind mai degrabă incitante decât înfricoșătoare. Un Săgetător se va gândi, probabil, la toată emoția și la poveștile pe care le va avea în urma participării la aceste activități, fără să se gândească la ce poate merge prost. În timp ce curajul îl va ajuta acest semn zodiacal dornic de aventură să prospere în diverse aspecte ale vieții în care semnele mai temătoare ar putea avea dificultăți, persoanele aparținând zodiei Săgetător ar trebui să își amintească faptul că asumarea unor riscuri care pot părea incitante la început poate aduce consecințe periculoase.

 

Vărsătorul excentric

Persoanele aparținând zodiei Vărsător au zilele de naștere cuprinse între 20 ianuarie și 18 februarie și nu se tem niciodată să fie ei înșiși, indiferent de ceea ce vor spune ceilalți. "Acest semn de aer mărșăluiește în ritmul propriei tobe, fără să acorde prioritate la ceea ce cred ceilalți despre ei. Curajul lor se bazează pe dorința de a merge împotriva curentului și de a se răzvrăti împotriva a ceea ce este acceptabil sau a normei", a declarat Ellen Bowles pentru Bustle. Așadar, un Vărsător ar putea fi suficient de curajos pentru a purta la școală sau la serviciu o ținută sau un accesoriu ultra îndrăzneț pe care alte semne l-ar putea purta doar acasă, deoarece se tem de judecata oamenilor.


Mai mult, potrivit Astrotalk, persoanele aparținând semnului Vărsător sunt de obicei pasionate de a ajuta oamenii și de a face tot ce pot pentru a îmbunătăți lumea. Astfel, credem că acest semn ar fi cel mai probabil suficient de curajos încât să își sacrifice siguranța pentru a-i ajuta pe alții în situații periculoase. Un personaj de televiziune care are multe trăsături de Vărsător este Eddie Munson din "Stranger Things". Acest personaj neobișnuit nu se teme să fie el însuși, indiferent de ceea ce cred colegii săi despre el. ALERTĂ SPOILER: Munson și-a sacrificat în cele din urmă viața pentru a-i salva pe alții și părea un adevărat Vărsător făcând un astfel de act curajos și altruist.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel