Filme de Crăciun: recomandări în funcție de zodie

Data publicării:

Nimic nu-ți poate aduce mai multă relaxare decât cuibăritul în pat, pe o vreme mohorâtă. Totuși, ce-ar fi să vezi un film de Crăciun, ca să intri în spiritul sărbătorilor? Avem niște recomandări potrivite pentru tine, în funcție de semnul zodiacal!

Pentru că suntem mereu cu gândul la zodii sau ascendent, bucură-te de următoarea lista și află ce film ți se potrivește cel mai bine!

Berbec/Ascendent în Berbec - Singur acasă, 1990

Ca Berbec, probabil visezi să fii lăsat singur, să te distrezi și să nu-ți bați capul cu nicio responsabilitate. Ei bine, acestui semn hotărât și ambițios i se potrivește de minune filmul "Singur acasă", în care personajul principal, Kevin McCallister este acuzat pentru tot. Copilul de 8 ani este și subestimat, pentru că demonstrează felul în care își poate proteja casa de doi hoți.

Și chiar dacă l-ai văzut deja, întoarce-te în lumea copilăriei și bucură-te din nou!

Taur/Ascendent în Taur - Cum a furat Grinch Crăciunul?, 2000

Știm deja că Taurii tind să fie mai încăpățânați și sunt chiar mândri de asta, așa că personajul amuzant Grinch poate să le fie pe plac. Deși este morocănos, Taurii pot empatiza cu starea lui din preajma sărbătorilor. Să nu mai vorbim despre estetica extrem de veselă și colorată din orașul Whoville - cărui Taur nu i-ar plăcea?

Gemeni/Ascendent în Gemeni - Pur și simplu dragoste, 2003

De obicei, Gemenii sunt cunoscuți pentru faptul că se plictisesc repede și că sunt întotdeauna în căutare de nou în viața lor. În filmul "Pur și simplu dragoste", există o serie de triunghiuri amoroase care le pot menține Gemenilor atenția, de la început, până la sfârșit. Să nu mai spunem de umorul sec, britanic, ce le poate aduce zâmbetul pe buze acestor nativi.

Rac/Ascendent în Rac - Vacanța, 2006

Nimic nu poate fi mai potrivit pentru Raci de sărbători decât să privească acest film. Să ne amintim că Racii sunt semne sensibile și romantice, iar această recomandare îi va încânta. Este vorba despre patru persoane care reușesc să-și depășească temerile și conflictele interioare, pentru a găsi dragostea adevărată. Te-am convins deja?

Leu/Ascendent în Leu - Ultima vacanță, 2006

Leilor le place să iasă în evidență și să facă lucrurile așa cum își doresc. În acest film, Georgia Byrd mai are doar câteva săptămâni de trăit. Leii pot fi emoționați și inspirați de modul în care personajul feminin își creează misiunea de a-și realiza, în sfârșit, toate visele. Acest film îți poate aminti că nu este niciodată prea târziu să alergi după visul tău.

Fecioară/Ascendent în Fecioară - Polar Express, 2004

Credem că Fecioarelor o să le placă povestea clasică, Polar Express. Aceasta amintește de vremuri mai simple, chiar dacă este o poveste clasică și adevărată, care nu se demodează niciodată. Pentru că Fecioarele sunt atente la detalii, acest film animat le va aduce fericire de Crăciun.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel