Horoscop 2023. Cea mai norocoasă zi din an. Zodiile care au parte de schimbări și câștiguri majore

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată cum va arăta 2023 pentru fiecare zodie, din punct de vedere astral, dar și care va fi cea mai norocoasă zi. 

După 1 ianuarie, promitem să începem dieta de luni; înainte să ne dăm seama, este februarie și încă ne mai răsfățăm cu prăjiturile rămase de sărbători. Ne-am jurat că ne vom trezi la 4 dimineața în fiecare zi pentru a merge la sală, dar aerul rece din ianuarie pare să ne facă să vrem să rămânem la căldurică. Deoarece rezoluțiile noastre de Anul Nou nu se împlinesc întotdeauna așa cum ne-am planificat, mulți dintre noi ne îndreptăm către stele în ianuarie pentru a afla ce ne aduce anul care urmează, cel puțin pentru a ne putea pregăti un pic mai bine. Așadar, ce anume ne rezervă anul 2023 conform zodiacului?

Horoscop 2023. Cea mai norocoasă zi din an

"2023 va avea suișurile și coborâșurile sale (ca majoritatea anilor), dar ne va aduce mai aproape de ceea ce ne dorim și de ceea ce avem nevoie ca indivizi", a declarat astrologul Lisa Stardust pentru Astrology.com. "Pentru prima dată după mult timp, ne punem pe noi înșine pe primul loc și ne îndreptăm spre cine sau ceea ce iubim - ceea ce s-ar putea dovedi a fi noi înșine, într-o răsturnare de situație provocată de toate lecțiile cosmice pe care le învățăm în acest an." Dar, după cum știm, fiecare semn are propriul set unic de triumfuri și dezavantaje. Săpând un pic mai adânc pentru a afla care zi din anul care urmează va fi cea mai bună pentru semnul nostru zodiacal, putem fi pregătiți să abordăm această zi cu entuziasm.

Berbec: 16 mai

Pentru Berbeci, 2022 a fost un an al noilor începuturi și al reinventării. Deoarece Jupiter, Marele Benefic, a fost în casa Berbecului din mai până în octombrie, acesta a fost momentul în care natura ta competitivă a strălucit. Datorită acestui fapt, este probabil că ați prosperat atât pe plan profesional, cât și financiar în acest an. De fapt, 2022 este primul an în mai bine de un deceniu în care Jupiter - planeta norocului, a oportunităților și a creșterii - se află în casa ta, potrivit Jessica Davidson. Jupiter s-a îndreptat spre casa ta încă o dată în octombrie și a încheiat anul cu binecuvântări favorabile continue - vorbim despre un sfârșit de an excelent!

Și ghici ce, Berbec? CafeAstrology.com  notează că Jupiter va rămâne în semnul tău până pe 16 mai 2023. Deși ar putea suna ca un lucru rău faptul că Jupiter părăsește semnul tău, acest lucru este de fapt grozav, deoarece influența sa te-a afectat atât de puternic încât îți va duce mai departe șirul mare de oportunități până în 2024. Din 16 mai încolo, "banii, bunurile personale, obiectele de valoare și stima de sine încep să se extindă, să crească, să se îmbunătățească și să se dezvolte", potrivit CafeAstrology.com Acesta este începutul unui ciclu important în viața ta și este momentul perfect pentru a lua decizii majore care influențează viața.


Taur: 16 mai

Pentru Taur, 2022 a fost un an al descoperirii de sine. Astrologul Rachel Lang spune că acest lucru se datorează faptului că, pe 18 ianuarie 2022, Nodul Nord Lunar a intrat în Taur. Nodul Nord Lunar este esențial în modelarea karmei, a destinului și a scopului nostru. Ai reflectat mult în acest an, Taur, și se spune că vei continua să faci acest lucru până în 2024, când începe un nou ciclu în viața ta. În plus, Uranus, planeta individualității, se află în semnul tău din 2018 pentru prima dată din 1942 și va rămâne acolo până în 2026, potrivit AstroStyle.

16 mai 2023 este ziua în care Jupiter, planeta norocului, a bunăstării și a creșterii, va părăsi Berbecul și va intra în Taur, după cum notează Tarot.com. Acest lucru este minunat atât pentru tine, cât și pentru Berbec, dragă Taur. Deoarece semnul tău este atât de ancorat și practic prin natura sa, efectele puterilor superioare ale lui Jupiter te pot ridica puțin de la sol, relaxându-te și oferindu-ți un sentiment de pace. Energia din viața ta în această perioadă se va reflecta în acest sens, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru tine în ceea ce privește cariera și succesul.

 

Gemeni: 17 ianuarie

Într-o întorsătură pozitivă, 2022 a fost în special un an ideal pentru Gemeni în ceea ce privește cariera. Acest lucru se datorează faptului că Nodul Nord Lunar a intrat în Gemeni în 2020 și a provocat o schimbare intensă și o reinventare, care a durat până în 2022, potrivit AstroStyle. Această fază a fost despre redescoperirea de sine și începerea unui nou început, așa că, atunci când acest ciclu s-a încheiat în 2022, a fost timpul să transformăm toată această energie proaspătă în noi începuturi reale și tangibile. Deși uneori este posibil să fi avut o abordare prea agresivă a viselor și planurilor tale, este probabil că abilitatea ta fină de comunicare te-a dus la înălțimi mari în acest an, Gemeni.

AstroSage arată că Saturn se va muta din Capricorn în Vărsător pe 17 ianuarie 2023. Aceasta este casa destinului Gemenilor, așa că asta înseamnă că orice moment de stres sau epuizare va lua sfârșit. Vei putea să iei decizii mai rapide și, dacă orice aspect al carierei tale actuale te deranjează, nu te vei teme să faci schimbările necesare pentru a ajunge acolo unde trebuie să fii, Gemeni. După toată munca pe care ai depus-o în 2022, este timpul să faci schimbările de care ai nevoie la începutul noului an.

Rac: 30 august

2022 a avut un început cam greu, dar ăn ciuda oricăror căderi pe care le-ai avut, Nodul Lunar Sud în Scorpion a reușit să stârnească niște aprinderi fierbinți în tine, potrivit YourAstroGenes. Deși te remarci ca fiind îngrijitorul sentimental al zodiacului, 2022 a fost o perioadă în care ai ieșit din carapacea ta dură și te-ai dovedit a fi mult mai mult decât o creatură emoțională. Pentru Rac, 2022 a fost o perioadă de învățare, călătorii și evoluție în carieră.

Potrivit AstroSage, august și septembrie 2023 vor fi luni de mare putere și determinare pentru tine, Rac. Chiar la mijlocul celor două luni - 30 august - este ceea ce Yearly-Horoscope.com raportează ca fiind cea mai norocoasă zi din an pentru Rac. Acest lucru s-ar putea datora, eventual, faptului că Soarele va tranzita Leul pe 17 august, ceea ce înseamnă că se află în casa familiei - un lucru la care Racul ține în mod deosebit. În plus, aceasta este o perioadă care va inspira Racul să atingă stelele în toate modurile posibile, fie că este vorba despre dragoste, carieră, sănătate sau bani.

Leu: 7 februarie


La începutul anului 2022, GaneshaSpeaks.com spunea că va fi un an de acțiune pentru Leu. Parteneriatele, fie ele romantice sau profesionale, au fost forța ta motrice pentru această întoarcere în jurul soarelui. (Uitați-vă doar la reînvierea cuplului leu Bennifer 2.0). Ai reușit să găsești zone de echilibru armonios în viața ta, în locuri care păreau să se ascundă înainte. A fost momentul perfect pentru a planifica un copil, pentru a cumpăra o casă nouă, pentru a vă logodi sau pentru a începe un nou demers de afaceri cu un partener profesional. A fost un an excelent pentru călătorii și s-ar putea chiar să te fi trezit plecând puțin în străinătate pentru muncă.

Indastro explică faptul că, din cauza poziției planetelor în 2023, s-ar putea să ai de depășit unele adversități în ultima parte a anului, Leu. Cu toate acestea, fii sigură că acest lucru este menit să te facă mai puternic și va avea ca rezultat lecții valoroase învățate în viitor. Cea mai norocoasă zi din an este 7 februarie 2023; acest lucru se datorează faptului că pozițiile lui Jupiter și Mercur te vor face să te simți mai încrezător. În plus, Venus își va împrumuta și ea efectele pozitive asupra carierei tale în această perioadă.

 

Fecioară: 1 aprilie

Astrotalk a raportat anul 2022 ca fiind un an de mare noroc și de oferte bune pentru tine, Fecioară. Inițial, este posibil să fi fost nevoită să dai dovadă de prudență în prima jumătate a anului, dar, pe măsură ce 2022 se apropie de final, probabil că începi să vezi că totul se adună pentru a încheia lucrurile într-o notă pozitivă. Pentru că Jupiter a fost în Berbec între 10 mai și 28 octombrie, este posibil să te fi surprins gândindu-te mult la viitor, în special la modalitățile de a-ți investi banii pentru o siguranță pe termen lung. De asemenea, este posibil ca trecerea lui Jupiter prin Pești să vă fi dat un impuls important și relațiilor personale.

Raportul AstroTalk pentru 2023 spune că cea mai bună perioadă a anului pentru Fecioară va începe chiar când începe al doilea trimestru;  1 aprilie 2023. Influențele lui Venus vor contribui la intensificarea relațiilor tale romantice, în timp ce Marte și Mercur îți deschid posibilitatea de a călători și de a avea oportunități de afaceri. CafeAstrology.com spune că 1 aprilie face parte dintr-un ciclu care va dura până pe 16 mai. În cadrul ciclului, care începe pe 20 decembrie 2022, viața ta personală va cunoaște o nouă explozie de energie revigorantă și incitantă. Acest lucru îți va oferi oportunitatea de a intensifica și consolida o relație sau de a învăța o nouă formă de iubire de sine.

Balanță: 30 octombrie

Potrivit astrologului Allure Sophie Saint Thomas, previziunile horoscopului din 2022 pentru Balanță au fost extrem de pozitive. În acest an, este posibil să fi avut parte de o abundență de memento-uri care să îți amintească faptul că era timpul să intri într-un nou rol de maturitate - atât în plan personal, cât și profesional. Thomas a remarcat că în 2022, Balanță, ți s-a deschis o gamă largă de oportunități, dar a fost de datoria ta să faci creșterea pentru a obține rezultatele pe care le căutai. Anul se încheie cu Ceres - guvernatorul "hrănirii, al hranei și chiar al durerii" - în semnul tău începând cu 18 decembrie. Acest lucru înseamnă că, pe măsură ce 2022 se apropie de sfârșit, la fel se întâmplă și cu orice bagaj emoțional pe care l-ai putea purta.

GaneshaSpeaks.com anunță că în 2023 se anticipează un an în general plăcut pentru Balanță. Este posibil să existe unele suișuri și coborâșuri, precum și fluctuații emoționale, pe parcursul anului, dar totul se va netezi până pe 30 octombrie, potrivit AstroSage. Acest lucru se datorează faptului că Nodul Nord Lunar va intra în Pești în această zi, astfel încât se spune că prosperitatea ta va fi puternic influențată în mod pozitiv. Acesta este un moment în care va începe un ciclu de protecție pentru tine - orice procese împotriva ta sau dușmani din viața ta nu vor putea să te atingă în moduri dăunătoare.

 

Scorpion: 16 noiembrie

The Times of India a dezvăluit că anul 2022 s-ar putea să nu fi început în cel mai pozitiv mod pentru Scorpion. Este posibil ca anxietatea să vă fi distras atenția și să vă fi reținut în mai multe moduri, dar acest lucru nu a persistat pe termen lung. De fapt, anul s-a încheiat probabil cu tine constatând chiar opusul - concentrarea și gestionarea timpului au fost la un nivel maxim în ultimul trimestru. Nodul Lunar de Sud a intrat în Scorpion pe 18 ianuarie, per Saturn și Miere, ceea ce înseamnă că orice karma din viețile anterioare care s-ar fi putut agăța de tine ar fi putut provoca o căutare interioară a sufletului în interior.

Din fericire, 2023 se va dovedi a fi un an fantastic pentru tine, Scorpionule. De fapt, ești remarcat ca fiind unul dintre cele mai norocoase trei semne din întregul an, alături de Balanță și Gemeni. Yearly-Horoscope.org dezvăluie că acest lucru este rezultatul faptului că Marte se află în favoarea Scorpionului pe tot parcursul anului 2023, astfel că nu vor exista puncte deosebit de slabe pentru tine în întregul an. Deoarece Marte va călători prin Scorpion începând cu 16 noiembrie, este posibil să aveți parte de o perioadă de mare putere și energie vie, care va dura până pe 28 decembrie 2023.


Săgetător: 17 ianuarie

Anul acesta a fost un pic haotic pentru Săgetător din cauza mișcărilor oscilante ale lui Jupiter în diferite semne. Aceste mișcări excesive au avut un impact asupra emoțiilor tale și este posibil să fi resimțit efectele, indiferent dacă au fost bune sau rele. AstroYogi a extins acest aspect împărtășind că au existat momente în care meditația și reflecția au fost foarte necesare, dar au existat și momente în care Jupiter în Pești ar fi putut să îți extindă familia, să îți inspire o mutare sau să te provoace din punct de vedere filosofic. Este posibil să fi observat o îmbunătățire a relațiilor tale și să te fi reconectat cu acea persoană specială după o perioadă de tensiune.

Nu vreau să sune a vești proaste, Săgetătorule, dar 2023 s-ar putea dovedi a fi un an destul de provocator. Este recomandat să urmărești îndeaproape cele mai importante aspecte ale vieții tale în 2023, dar nu te îngrijora încă prea mult - vor fi și multe momente pozitive, iar orice căderi sunt menite să fie lecții importante. Indastro pune în lumină faptul că Saturn se va muta pe 17 ianuarie, iar această tranziție te va încuraja să faci mișcări importante în carieră, care îți vor influența în bine viața și succesul. Este, de asemenea, o perioadă în care poziția lui Jupiter va adăuga beneficii minunate relației tale.

Capricorn: 23 martie

Anul Capricornului a fost unul al muncii grele, ceea ce nu este o surpriză pentru un Capricorn. Dar ceea ce a făcut ca acest an să fie atât de special în ceea ce privește cariera ta nu a fost stilul de lucru tipic Capricornului; de fapt, au fost perioade de odihnă care ți-au permis să revii mai tare și mai bun ca niciodată. Este posibil ca din aprilie până în iunie să fi fost un pic cam lent pentru tine în ceea ce privește cariera, dar a fost după aceea când roadele muncii tale au început în sfârșit să dea roade. Sfârșitul de an a fost întâmpinat cu și mai multe succese la locul de muncă, chiar dacă viața ta amoroasă poate că nu a avut parte de noi emoții și a rămas doar la fel de

În cele din urmă, după 15 ani în care a stat în Prima ta Casă a Sinelui, Capricornul, Pluton își va face "ieșirea mult așteptată" și va intra în Vărsător pe 23 martie 2023, potrivit Tarot.com. Această mutare îți va ridica stima de sine, îți va da încredere, îți va spulbera vechile iluzii și te va forța să te iubești pentru exact cine ești. Mai mult, 2023 va fi o perioadă generală care va însemna expansiune și creștere în viața ta. De fapt, acest lucru ar putea chiar să aprindă o scânteie care vă va permite să renunțați la orice probleme pe termen lung pe care le-ați avut cu un membru al familiei de-a lungul anilor.


Vărsător: 30 octombrie

Pentru Vărsător, 2022 a fost un an al mișcărilor de mare energie, împreună cu unele momente de presiune intensă, potrivit Hindustan Times, dar nu este nimic pe care puterea ta să nu-l poată depăși, Vărsătorule. Începând din decembrie 2020, te-ai angajat într-un ciclu de reinventare personală datorită Marii Conjuncții din 2020 a două planete foarte diferite: Saturn și Jupiter. "Aceasta este o perioadă de închidere a capitolelor și de reînceput pentru Vărsător", a declarat astrologul Alexandria Lettman pentru Well + Good. Marea Conjuncție a fost un eveniment atât de special pentru Vărsător, deoarece următoarea nu se va mai întâmpla decât peste 20 de ani.


AstroSage prezice că octombrie 2023 va fi o lună de mare pozitivitate pentru Vărsător. Șansele vor fi mult în favoarea ta și norocul va fi de partea ta din punct de vedere financiar, romantic și în viața personală. S-ar putea să vă faceți noi conexiuni și să câștigați un oarecare respect în rândul colegilor de muncă. În plus, AstroYogi împărtășește că data de 30 octombrie va fi de remarcat în mod special pentru că marchează sfârșitul unor piedici în viața ta profesională și de familie. Din 30 octombrie încolo, orice întârzieri  pe care le-ai avut de-a lungul anului vor fi recuperate și vei fi gata să mergi mai departe.

Pești: 7 martie

Ei bine, Pești, ai reușit! Astrology.com a raportat că 2022 va fi probabil un an plin de provocări pentru tine, dar, cunoscând Peștii, suntem siguri că te-ai descurcat cu stil și grație. Neptun joacă un rol foarte important în modul în care un an va decurge pentru tine, Pești, iar retrogradarea sa care a început în iunie este posibil să fi provocat unele obstacole majore în viața ta. Saturn a avut, de asemenea, un rol important - pentru că Saturn a petrecut timp în Vărsător, care este un semn imprevizibil, energia ta de semn mutabil a fost probabil capabilă să se miște în mod constant odată cu orice tranziție pe care ți-a adus-o acest an.


Kyle Thomas Astrology explică faptul că Saturn va intra în Pești în primăvara anului 2023 și va rămâne acolo timp de aproape trei ani. "Saturn este despre maturitate, responsabilitate, disciplină și administrare", spune astrologul psiholog Jennifer Freed, doctor în psihologie, la Well + Good. Pentru tine, Pești, acest lucru înseamnă că o perioadă de mare tranziție va începe pe 7 martie 2023, ziua în care Saturn intră în semnul tău. Veți începe să puneți bazele de care viitorul vostru are nevoie pentru a prospera. Deși s-ar putea să simțiți adesea gravitatea presiunii de a reuși în această nouă fază a vieții voastre, este important să vă amintiți că destinul vostru este modelat și format cu fiecare nouă zi în următorii câțiva ani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel