Zodiile care fac primul pas într-o relație. Mihai Voropchevici: „Nu se tem să abordeze o persoană de care sunt atrași”

Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Astro Fanatik

Mihai Voropchevici a dezvăluit zodiile care fac primul pas într-o relație. 

Mihai Voropchevici a fost invitat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse, de pe Antena 3CNN, acolo unde a făcut topul zodiilor care nu se tem să facă primul pas în relație. 

Capricorn

Pe cât sunt ei de conservatori şi ai senzaţia că sunt mai anoşti, mai taciturni, nu prea acţionează, au un tumult, dar trebuie descoperit. Capricornul nu obişnuieşte să aştepte pe cineva să se apropie de el. L-a văzut şi este punct-ochit, punct-lovit. Oamenii din această zodie îşi dau seama de la prima vedere dacă îi interesează cineva şi nu au timp să piardă. Au iniţiat, au făcut primul pas, s-au dus şi au spus: îmi place de tine.

Săgetător

Săgetătorul este arcaşul. Îi place să vâneze, dar ştie şi că trebuie să înceapă cu cineva şi cum să înceapă. Începe cu nişte glume, aluzii, cărora unora li s-a putea părea subtile, dar dacă petreci destul timp cu un Săgetător vei observa că în scurt timp devine mult mai îndrăzneţ. La început e prin învăluire. Această zodie are o legătură naturală cu mulţi oameni şi nu îi place să piardă nicio ocazie, astfel că nu ezită să facă primul pas dacă este interesat de o relaţie.

Berbec

Berbecul este zodia care se aruncă şi îi place să se arunce cu capul înainte în orice situaţie. Şi o face şi dacă este interesat de cineva şi dacă nu este. Când este interesat, are mai mult aplomb. Personalitatea lui este entuziasmantă, îi permite pentru că este un entuziast şi un curajos să facă prima mutare fără să pară disperat. Dă senzaţia că nu prea e interesat, dar deja a sădit un puiet şi aşteaptă să dea roade. Berbecul refuză să stea şi să dea prea mult târcoale cuiva. Dacă îl preferă şi îl acceptă aşa cum e, înfruntă viaţa şi îşi încearcă şansa.

Leu

Leul poate acţiona în ambele sensuri. Îi place să fie curtat, dar vrea totodată să obţină ceea ce îşi doreşte. Te lasă să îi faci curte, dar când termini cuiele vine şi îţi aduce el o lădiţă plină. Leul face primul pas şi se aşteaptă să fie urmat. Dacă este atras de cineva are grija ca acea persoană să îşi dea seama de intenţia lui şi se face ceva mai vizibil.

Taur

Taurul nu se teme să abordeze o persoană de care este atras. Totuşi, nu este genul care să se implice şi să iasă în evidenţă. Taurul îşi ia un răgaz ca să se asigure că dacă face acest pas este cel corect. La fel ca şi Capricornul, ei tatonează terenul, l-au pregătit, au studiat, ştiu ce urmează să facă şi când ajung la concluzia că persoana urmărită merită timpul şi efortul abia atunci iau iniţiativa. Taurul poate să mai stea un pic în expectativă, dar dacă vede că nu există şanse de izbândă îşi îndreaptă atenţia întotdeauna spre altă sursă. Dar au un avantaj fantastic: sunt drăgălaşi, frumuşei, au ceva care chiar incită şi dacă au trezit ceva zâmbesc cu gura până la urechi şi te-ai pierdut.

Citește și: Mihai Voropchevici, topul celor mai impunătoare semne zodiacale: "Vor să demonstreze că nu mai e nimeni ca ei”

Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua jumătate din an: „Unii vor avea noroc la bani, iar unii vor avea noroc în dragoste”

Dana Roba a răbufnit, după ce soțul ei i-ar fi trimis un mesaj din închisoare. Ce i-a transmis Daniel Balaciu: „M-a supărat foarte tare”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 iul 2023, 09:40 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience