Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua jumătate din an: „Unii vor avea noroc la bani, iar unii vor avea noroc în dragoste”

Data publicării:
Sursa foto: Cristina Demetrescu, captură TV/ ProTV
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Demetrescu, captură TV/ ProTV

Cristina Demetrescu a făcut previziuni pentru a doua jumătate a anului 2023. 

Cristina Demetrescu a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde a făcut previziuni atsrale, pentru  a doua jumătate din anul 2023. 

Berbec

Berbecii merg pe valul destinului. Destinul este în zodia lor și vor fi oameni cheie în ceea ce urmează. Curaj, inițiativă și drumuri noi. Au un an financiar foarte bun. Ei trebuie să profite de toate oportunitățile pe care viața le-o oferă, pentru că destinul vine și le și oferă, dar și pe care le creează ei. Pe plan sentimental este destul de multă agitație. Unii vor avea noroc la bani, iar unii vor avea noroc în dragoste, dar ambele împreună s-ar putea să nu meargă foarte bine. În momentul în care le vor pe toate, s-ar putea să nu aibă foarte mult succes. Ei sunt una din zodiile norocoase, iar lunile care urmează, trebuie să dea importanță și sănătății. Au fost oameni care nu au înțeles cum este să ai și noroc și probleme.

Taur

Ei sunt cei mai norocoși din toate punctele de vedere și dacă au de făcut lucruri grele, complicate anul acesta, adică au ei câteva idei, dar le este frică să încerce să riște. Trebuie să știe că până în luna mai, anul viitor, îl au pe Jupiter. Noroc mai mult decât acum, nu au cum să aibă, chiar dacă Jupiter va retrograda. Sunt câteva probleme la ei în casă, în cămin. Cei care își propun să își construiască o casă, să se mute. Sunt și lucruri bune și mai puțin bune, vicii aș putea spune, pe care trebuie să le urmărească și să nu se supere. Dacă Venus retrogradează, Taurul trebuie să amâne tot felul de amenajări care țin de artă, adică să cumpere lucruri foarte scumpe, să își decoreze casa într-un anumit fel. Când este Venus retrograd nu se fac nici operații estetice, nu se cumpără nici obiecte scumpe de artă. Și ei trebuie să aibă grijă de sănătate în perioada următoare.

Gemeni

În perioada aceasta, Gemenii sunt foarte bine din punct de vedere profesional, sunt într-un apogeu profesional și își pot lua avânt. Trebuie să aibă foarte mult curaj să intre în cercuri noi, să cunoască oameni noi, să aibă mai multă încredere în pasiunile și hobby-urile lor, să spargă, cumva, granița aceasta foarte închisă, pentru că, de obicei, le este frică. Gemenii trebuie să fie foarte atenți la comunicare în perioada următoare. Acum, cu Luna Neagră, pentru că este casa lor astro,logică, s-ar putea să nu fie foarte inspirați, să deranjeze mai mult pe cineva sau să rupă anumite prietenii care sunt importante pentru ei. De data aceasta, la Gemeni sănătate este bună. Au o perioadă foarte bună pentru a-și rezolva foarte multe probleme, chiar și din punct de vedere al echilibrului interior. Pot să facă spor, să plece și în vacanță, să meargă și la un psiholog. Este o perioadă în care toate lucrurile se pun la loc pentru ei. 

Rac

Racul cuminte și domestic, în general, care își face din casa lui templul lui și care, de obicei, este mai mult orientat către casă și familie , în momentul de față are o perioadă de expansiune. Ideea de a învăța, de a cunoaște, de a te dezvolta spiritual, de a călători este destul de importantă pentru Raci. Adică, au o perioadă de creștere. Sunt și foarte ajutați. Au protector foarte bun, pentru, că, de obicei, le este frică. În momentul de față nu au de ce să le fie frică. Dacă vor să călătorească, dacă vor să publice o carte, dacă vor să încerce să dea un examen greu este foarte bine pentru ei. Legat de dragoste, se închide o perioadă mai complicată, pentru că, până acum, au avut karma și asta nu le-a adus lucruri bune. Cu sănătate pot să spun că stau bine. Axa părinților s-ar putea să-i preocupe în perioada următoare. 

Leu

Leii sunt mai capricioși, datorită Lunii Negre al lui Venus retrograd. Cred că ei sunt în mijlocul foarte multor cercuri care trebuie să susțină anumite cauze. Ar trebui să fie mai atenți la ce vorbesc, ce spun, să se orienteze mai mult pe profesie, pe palmaresul lor, pe ce au învățat, adică să nu exagereze, să nu se dea mari sau să nu se pună mai târziu în niște situații care sunt mai grele. Sunt într-o perioadă de schimbări, pentru care trebuie să își facă foarte mult curaj.Aici este vorba despre schimbări fundamentate de viață, în care, pur și simplu, sunt lucruri pe care le lasă în spate și merg spre noi orizonturi. 

Fecioara

Și Fecioara trebuie să își restabilească linia orizontului. De exemplu, cineva simte că în orașul lui este un cerc închis, că nu se căsătorește, că nu are șansa unui nou loc de muncă sau să câștige mai mulți bani. Trebuie să învețe să omoare toate lucrurile alea care nu mai sunt în regulă, în viața lor și să încerce să meargă mai departe. Unii pot călătorii în afara granițelor țării, unii por merge la studii, pot învăța, se pot dezvolta spiritual. Trebuie să își lărgească foarte mult orizontul. Probleme în căsnicie pentru Fecioare. Saturn este acolo și unora le aduce lecții de viață, nu neapărat necazuri sau neînțelegeri, dar pentru alții, relațiile se pot rupe. 

Balanță

Sectorul prietenilor este mai complicat , aici pot să existe și oameni care îi înțeleg, oameni care îi înțeleg mai puțin, triunghiuri amoroase. Aici este vorba de karmă și este foarte greu de știut, în momentul de față cu ce te ajută un prieten sau cu ce te încurcă un prieten. Ca sfat, aș spune că este important, în primul rând, să știi pe cine bagi în casă. Balanța își poate căuta un partener, pot exista căsătorii, apoi tranzacții. Este un an foarte bun pentru încasări din tot felul de tranzacții pe care le face Balanța. 

Scorpion

Pentru că se schimbă linia aceasta a destinului, intră undeva în zodia Berbecului, pentru Scorpion asta înseamnă locuri noi de muncă, pentru alții înseamnă meserii noi, pentru că Scorpionul este cu schimbări spectaculoase. Este foarte posibil ca un Scorpion să fie deranjat de autoritatea cuiva și atunci să spună că merg pe un drum nou, că nu îi mia interesează să fie condus de cineva. Este o zodie care se pretează foarte bine la genul acesta de schimbări sau meserii legate de ceva ce nu au mai făcut până acum. Cel mai bun sector pentru ei este căsătoria, partenerii cei noi, cei pe care nu i-au găsit încă. Scorpionul scapă de karmă și este fantastic acest lucru, scapă de multe probleme cu care s-au confruntat în ultimii doi ani. Sentimental, lucrurile sunt mai profunde.

Segetător

Segetătorii trebuie să vadă mai multe de echilibrul lor, al sănătății, al stării de suflet. Saturn este într-o pozitie pentru toate zodiile de foc puțin mai complicată și atunci sunt preocupări vizavi de casă, de familie, de părinți, de sănătatea părinților, dar, energetic vorbind, Segetătorii trebuie să aibă mai multă grijă în perioada următoare, adică să facă ceea ce simt, în funcție de cum le dictează organismul și corpul lor. Sunt orizonturi noi, din punct de vedere profesional, și câteva idei pe care le au Segetătorii s-ar putea să îi ducă foarte departe. Jupiter este planeta lor și acolo unde este combinată cu Taurul, care este semnul abundenței pe ca muncii, a efortului, iar lucrul acesta poate să aibă un deznodământ foarte interesant, cât de departe visează ei să ajungă. Și dragostea este foarte importantă pentru Segetători, copii cei care îi au, cei care nu au. Destinul în zodia Berbecului chiar îi avantajează, îi stimulează , îi face mai creativi. 

Capricorn

În următoarele luni, Carpicornii culeg și roade, cel puțin din punct de vedere sentimental. Este o zodie Taurul, unde este Jupiter și pentru ei este foarte bună și o zodie foarte roditoare. Pot să apară iubiri, pot apărea copii. Este un an foarte intens din punct de vedere al distracției. S-ar putea să se și îngrașă Capricornii, să mănânce, să bea, să simtă nevoia să guste din toată volupteta vieții. Sunt unele preocupări pe care le au legate de casă , de cămin. Unii își doresc schimbare de domiciliu. Au foarte mult de lucru, dar cu puțină organizare o scot la capăt. 

Vărsător

Atenție la sectorul financiar, care, în perioada următoare, poate să aducă și cheltuieli. Dacă sunt cheltuieli făcute cu cap și cu suflet, dacă vorbim de o casă, dacă vorbim de investiție.Cea mai bună dintre planete este din sectorul patrimoniului. Vărsătorul are și de învățat în următorul an și jumătate, dacă înveți o limbă străină, dacă îți iei un carnet de conducere sau îți cumperi po mașină. Este o perioadă de învățare a unor cursuri de calificare, sau studiere a unor hobby-uri. Pentru toate lucrurile acestea, Vărsătorul are de investit. 

Pești

 Sunt într-o perioadă în care nu trebuie să stea în zona de confort. Este o perioadă în care ei, înșiși, trebuie să facă lucruri pe care nu le-au mai făcut până acum, fie că învață, fie că muncesc, că își asumă o responsabilitate vizavi de familie, că fac niște lucruri în numele familiei. Acest lucru este foarte important pentru ei, pentru că altfel, Saturn le dă de lucru într-o manieră în care s-ar putea să nu le placă. Universul poate să îi scoată din zona de confort. Sectorul cel mai bun pentru ei este cel al comunicării, cei care vor să câștige în perioada asta și din comunicare și din toate aceste activități online. Trebuie să își facă mai mult curaj. Nevoia de independență este foarte importantă pentru ei în această perioadă, de a rupe toate legăturile acelea toxice care, cumva le dau, dar le și cer. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel