Mihai Voropchevici, topul celor mai impunătoare semne zodiacale: "Vor să demonstreze că nu mai e nimeni ca ei”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Fanatik
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură YouTube/ Fanatik

Mihai Voropchevici a dezvăluit care sunt cele mai impunătoare semne zodiacale. 

Mihai Voropchevici a fost invitat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN, acolo unde a dezvăluit care sunt zodiile care vor să fie întotdeauna în prim plan și să-și impună punctul de vedere. 

Mihai Voropchevici, topul celor mai impunătoare semne zodiacale

Capricorn

Se spune că are un spirit competitiv extrem de dezvoltat, deci nu e recomandat dacă vrei să lămurești o problemă să intri în competiție cu un Capricorn. Capricornul vrea să demonstreze că nu mai e nimeni ca el. Pe o parte e bine pentru cel care l-a pus la muncă, dar pe o parte e rău pentru ceilalți. Pentru că el, dorind să fie un exemplu pentru ceilalți, nu face decât să-și facă dușmani.  Capricornul nu se prea pierde în detalii, nu se teme de orele suplimentare și are o capacitate de învățare care va surprinde foarte multă lume. Capricornul se află în top zodii predispuse la o carieră foarte bună în avocatură.

Fecioară

Fecioara are multă disciplină și un caracter extrem de puternic. Are o memorie foarte bună și, practic, are standarde ridicate. E perfecționistă și niciodată nu se mulțumește cu jumătăți de măsură. Fecioara reprezintă o zodie potrivită să lucreze cu publicul, cu oamenii și să-i ajute să depășească situații cu adevărat complicate, a spus Voropchievici la "Adevăruri ascunse". 

Balanță

Adoră dezbaterile și se poate adapta foarte bine, indiferent de contextul discuției. Cântărește foarte bine, e diplomată, e o zodie corectă și vine cu dovezi analizând lucrurile din jur

Scorpion

El își trăiește viața în funcție de aceasta și ajunge să atingă succesul în cariera sa. Scorpionul cunoaște foarte bine oamenii, dar și adevăratele lor intenții și are tendința de a citi printre rânduri și de a detecta imediat o minciună.

Horoscop rune 19-25 iunie 2023

Berbecii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie atenți la prietenii de care se apropie, la tot ce vor să întreprindă în perioada 19-25 iunie 2023.

Peste Tauri a dat norocul în săptămâna imediat următoare. Lor li se arată runa Wunjo. Sunt câștigători pe toate planurile. Trebuie să fie siguri că vor da lovitura.

 Gemenii pot găsi multe rezolvări la problemele care îi frământă. Pot rezolva situații din viața lor doar angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Racii sunt sfătuiți să lase la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Ei de obicei se gândesc destul de mult la trecut, însă ar fi bine să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună.

Leii sunt puși pe scandal. Au chef să dezvolte un uragan sau o bătălie furtunoasă, o dispută. Au ei acolo niște nemulțumiri în urma cărora vor să tragă pe cineva la răspundere. Runa îi atenționează să se calmeze, să se liniștească. Dacă se vor calma, totul se aranjează de la sine, fără să fie nevoie de ceartă sau scandal.

Fecioarele așteaptă niște lucruri care să intervină în ambientalul lor, acasă. Rămân în așteptarea unor schimbări foarte importante acasă, în curând. Schimbările pot veni de la apropiați sau de la oameni de bine, care vin cu niște oferte de nerefuzat. E posibil să schimbe mobilierul ori să zugrăvească. În tot cazul, sunt schimbări importante.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel