Dana Roba a răbufnit, după ce soțul ei i-ar fi trimis un mesaj din închisoare. Ce i-a transmis Daniel Balaciu: „M-a supărat foarte tare”

Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba a dezvăluit ce mesaj i-ar fi trimis soțul ei din închisoare. 

Dana Roba și-a ieșit din minți, după ce soțul ei, care a bătut-o cu bestialitate, i-ar fi trimis un mesaj din închisoare. Prin intermediul unui om al legii, bărbatul i-ar fi mărturisit  make-up artistului că este dispus să o ierte pentru distrugerea mariajului lor și ar fi rugat-o să renunțe la divorț, măcar de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. 

Dana Roba a răbufnit, după ce soțul ei i-ar fi trimis un mesaj din închisoare

Dana Roba recunoaște că și-a ieșit din minți când a omul legii i-ar fi transmis mesajul din partea soțului, care se afla în spatele gratiilor. 

”Soțul meu a încercat să mă contacteze, mi-a transmis un mesaj prin domnul polițist care mi-a adus citația acasă, pentru un termen la tribunal. Mi-a zis așa: ”Soțul a zis că el oricum vă iartă și că ar fi bine să vă împăcați pentru fete, să renunțați la divorț”. M-am supărat foarte tare, l-am dat afară din casă: ”Să lăsați foaia aici și să ieșiți afară imediat! Eu nu am ce să-l iert, să-l ierte Dumnezeu. Nu s-a gândit ce gravă e situația?”, a spus Dana Roba, conform Playtech.

Dana Roba se reface cu greu în urma loviturilor primite

Vedeta îi mulțumește zilnic lui Dumnezeu pentru faptul că încă mai este în viață, în ciuda loviturilor crunte pe care le-a încasat de la soțul ei. Reamintim că Dana Roba a fost lovită de mai multe ori în cap cu un ciocan, ajungând de urgență pe masa de operație. Deși medicii nu-i dădeau prea multe șanse la viață, Dumnezeu a făcut o minune, astfel că vedeta și-a revenit. Cu toate astea, acum Dana Roba este nevoită să mai treacă prin câteva operații destul de costisitoare. 

„Eu am capul crăpat, mâinile în gips până la cot și dureri mari de picioare. Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane. Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi, s-a sucit, dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane. Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap, acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de 1.400 de lei”, a mai spus aceasta. 

Suma pe care Dana Roba i-o cere în instanță soțului, după ce a lovit-o crunt cu un ciocan

”La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Eu am capul crăpat, mâinile în gips până la cot și dureri mari de picioare. Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane. Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi, s-a sucit, dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane.

Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap, acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de 1.400 de lei. Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000 de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de 10.000 de euro”., a declarat Dana Roba pentru playetch.ro

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel