Zodiacul VEDETELOR. Celebrități născute în zodia BERBEC

Data actualizării: | Data publicării:
Lady Gaga, Antonia, Mariah Carey, Elton John, Mihai Petre
Descriere foto: Lady Gaga, Antonia, Mariah Carey, Elton John, Mihai Petre

Iată care sunt vedetele născute în zodia Berbecului și care sunt trăsăturile pe care le dictează acest semn zodiacal.

Berbec( 21 martie - 19 aprilie)

Berbecul este cunoscut pentru pasiunea și comportamentul său impulsiv. Guvernat de Marte, Berbecul este zodia care sare și apoi gândește. Curajul, onestitatea, încrederea și gustul pentru aventură sunt toate trăsături specifice Berbecului. La fel ca și celelalte semne de foc( Leu și Săgetător), Berbecul este o fire independentă și activă. Ei caută experiențe dinamice și energice. 

Berbecul este un semn cardinal, simbolizând începutul. Un Berbec nu poate intra într-o cameră și să rămână neobservat, iar personalitatea lor înflăcărată îi aduce, de multe ori, în postura de lideri. 

Sunt semnul zodiacal al ideilor și al începuturilor. Ei dau startul, ei îi motivează pe cei din jur, însă au adesea dificultăți în a finaliza sarcinile, deoarece natura lor pasională poate fi distrasă. Se plictisesc ușor și își pierd rapid interesul pentru proiecte, idei sau chiar parteneri.

Reprezintă semnul zodiacal al succesului, asta pentru ambiția și forța de care dau dovadă, în fața oricărei probleme. Nu este de mirare că găsim nativi berbec în funcții importante sau chiar printre celebrități. 

Celebrități născute în zodia Berbec


Mariah Carey 

Lady Gaga 

Reese Witherspoon 

Cynthia Nixon 

Sarah Jessica Parker 

Kourtney Kardashian 

Celine Dion 

Eddie Murphy 

Robert Downey Jr. 

Kristen Stewart 

Elton John 

Paul Rudd 

James Franco

Keira Knightley

Fergie

Quentin Tarantino

Alec Baldwin

Pharrell Williams

Seth Rogen

Victoria Beckham

 

Vedete din România


Antonia

Ileana Lazariuc

Monica Dascălu

Oana Roman

Dan Bittman

Gheorghe Zamfir

Florin Zamfirescu

Mihai Petre

Roxana Nemeș

Irina Margareta Nistor

Cristina Vasiu

Mihaela Tatu

Horoscop. Bărbații și dragostea. Modul în care iubește fiecare semn zodiacal

Horoscop. Femeile zodiacului: Cum iubesc și cum se lasă iubite. Astrolog Daniela Simulescu

Femeia Berbec

Nativele Berbec și cele cu ascendent în Berbec sunt niște femei independente, care fac tot timpul lucrurile după bunul plac. Acestea se îndrăgostesc foarte repede, se implică în relații, dar la fel de repede se și pot detașa. Femeia Berbec trebuie să facăt tot timpul lucruri noi, astfel se plictisește.

"Se spune despre nativele Berbec și cele cu ascendent în Berbec că sunt mai adrogine, mai masculine, focoase, independente. Da, așa este! Femeii Berbec când i se pune pata, i se pune pata. Ea se îndrăgostește repede, dar se și poate stinge foarte repede, dar este acolo cu tine. Este prietenă, se implică în activități cu tine, este ambițioasă, curajoasă, te ridică imediat din orice problemă, te salvează, dar nu se sacrifică. Femeia Berbec nu stă să sufere, ea pleacă când i se pune pata. Este foarte curajoasă, independentă și ambițioasă. Femeia Berbec are nevoie să facă și ceva profesional. Și dacă rămâne casnică, ea nu trebuie să fie doar casnică, ea trebuie să fie campioana blocului. Ea trebuie tot timpul să facă lucruri noi, altfel se plictisește", a spus Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

Femeia Berbec nu se supune niciodată și nu suportă să i se spună ce să facă. Mai mult decât atât, aceasta nu trebuie le facă pe plac altora, astfel riscă să nu mai fie ea și să se transforme.

"Bărbații nu prea apreciază pentru că ea intră în luptă. Femeia Berbec nu are cum să fie supusă. Ea nu suportă să fie supusă și să i se spună ce să facă. Trebuie să o ți în priză pe femeia Berbec. Ea trebuie să se iubească. În momentul în care i se spune să fie mai diplomată, să nu-i asculte pe ceilalți, deoarece dacă aceasta începe să fie mai diplomată, mai răbdatoare, ea își strică toată fundația și nu mai este ea. Ea nu trebuie să le facă pe plac celorlalți. Femeia Berbec trebuie să facă activități sportive, să aibă o carieră, să facă tot timpul lucruri noi și să nu fie supusă, ca să se iubească și ca să fie fericită", a spus Daniela Simulescu la Interviurile Spectacola.

 

Bărbatul Berbec

"Berbecii sunt foarte sensibili și jucăuși. Aceștia se aruncă repede, nu se supără, le trece, au nazuri. Bărbații Berbeci sunt precum niște copii, dar nu copiii aceia care au nevoie de mămica că sunt totuși independenți. Sunt niște copii cărora le place să fie independenți, dar le place să le și spui ce să facă, ca să aibă cu cine să se certe (...) Când ai un Berbec lângă tine, ai nevoie să faci lucruri noi, ai nevoie să călătorești, ai nevoie să te duci departe, să nu-l plictisești. Orice bărbat Berbec, chiar dacă e mai sensibil, mai puternic, nu vrea să se plictisească. Bărbații Berbec apreciază foarte mult într-o relație ca femeia să fie și ea destul de independentă, puternică și să facă tot timpul lucruri noi. Bărbatul Berbec are nevoie de foarte multă acțiune, dar este și foarte sensibil.", a spus Daniela Simulescu pentru Spectacola.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel