Zanni îi face praf pe Războinici, după ce au votat-o pe Oana Ciocan către eliminare. Acuzațiile dure aduse de Faimos

Data publicării:

Faimoșii și-au exprimat părerea cu privire la votul Războinicilor de la ultimul Consiliu de eliminare.

Ultimul consiliu de eliminare de la Survivor All Stars a trimis acasă o războinică și, mai precis, pe Oana Ciocan, care a pierdut duelul serii și a fost nevoită să părăsească insula la scurt timp după ce abia intrase în competiția de supraviețuire de pe Pro TV. Totuși, decizia de a o trimite pe iubita lui Jador la cursa pentru ultima șansă a trezit nemulțumiri în rândul Faimoșilor, care nu găsesc nicio justificare pentru care Războinicii au recurs la această strategie, întrucât, în perspectiva lor, Oana era o concurentă extrem de bună.

„Mi se pare ciudat că Ștefania la consiliu a zis că o să voteze sportiv, cred că nu a votat corect. Oana nu este o sportivă la un nivel prost, are potențial și de ce ea zice una și face alta? Voi ce credeți?”, a spus TJ Miles, în cadrul emisiunii Survivor All Stars.

„Nu știu ce e acolo, dar Ștefania ar fi putut vota din punct de vedere ar performanței sportive și să se gândească, pentru că ea e o strategă foarte bună și te gândești la ce potențial ai cu jucătorul ăla pe mai târziu.”, a adăugat și Andrei Ciobanu.

Citește și: Tensiuni uriașe între Sorin și Andrei Ciobanu, la Survivor All Stars: „Deja mă calci pe coadă. Vreau să văd bărbăție”

Zanni, contrariat de votul Războinicilor

Faptul că unii Războinici și-au justificat decizia de a o trimite pe Oana la joc din cauza faptului că aceasta este strategia echipei l-a enervat la culme pe Zanni, care consideră că fix aceste persoane sunt extrem de neasumate. De asemenea, Faimosul consideră că Oana Ciocan nu ar fi meritat să fie trimisă acasă.

„Mie nu-mi plac oamenii care nu-și asumă ceea ce cred ei și sunt ei. „Nu e votul meu, am vorbit cu echipa”, nu e votul tău? Dar de cine te ascunzi? Nu e votul tău, de cine ți-e frică? Ce aveți, frații mei?”, a intervenit și Zanni.

„Nu știu dacă măcar Ștefania a încercat să o motiveze și să o țină în continuare în echipă pe Oana, pentru că e clar că Oana a venit ultima, e clar că ei sunt mult mai uniți, iar Ștefania are relații de prietenie cu toate fetele.”, a continuat Andrei Ciobanu.

„Nu ar fi trebuit ca Ciocan să fie trimisă la eliminare doar pentru că e nouă, asta dacă nu au vorbit ei ceva pe la spate și se ascund.”, mai spune și Zanni.

VEZI și: Jorge rupe tăcerea! De ce l-a sunat Jador, după descalificarea de la Survivor All Stars: „Chiar nu mă așteptam. Nu îmi venea să cred”

Ce spune TJ Miles

TJ Miles și-a dat și el cu părerea cu privire la această situație, spunând faptul că Războinica a fost extrem de demoralizată pe parcursul probelor, pentru că nu a avut parte de revederea cu partenerul ei de viață, așa cum se aștepta.

„Cred că atunci când Oana a intrat în competiție și nu l-a văzut pe Jador, a demoralizat-o asta, nu și-a văzut iubitul acolo.”, a completat și TJ Miles.

Citește și: Imaginile de la Survivor All Stars care nu s-au văzut la televizor. Jador: „S-a filmat din nou, cel puțin replicile lui Domnul Dan”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel