Imaginile de la Survivor All Stars care nu s-au văzut la televizor. Jador: „S-a filmat din nou, cel puțin replicile lui Domnul Dan”

Data publicării:
Jador, captură video Youtube/ Jorge Official
Descriere foto: Jador, captură video Youtube/ Jorge Official

 Jador a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la momentul în care a părăsit Republica Dominicană.

Plecarea lui Jador de la Survivor All Stars a lăsat extrem de multe semne de întrebare și de nelămuriri în rândul fanilor care nu au înțeles deloc decizia neașteptată a artistului. Invitat în cadrul podcastului realizat de Jorge, Jador a vorbit fără perdea despre „fuga” sa din Dominicană, dar și despre imaginile care nu s-au văzut la televizor. Așadar, motivul pentru care acesta și-a dorit să părăsească imediat jungla a fost din cauza  faptului că producătorii nu s-au ținut de cuvânt. Dacă Oana trebuie să intre în competiție „în două zile”, aceasta și-a făcut apariția abia după aproximativ două săptămâni, mărturisește el. 

„Mi-au zis că Oana în două zile e aici, îmi ziceau să le zic ce vor, ca să nu plec acasă, le-am zis să o vreau pe Oana mai repede. Mi-a zis că în două zile e aici. Au adus-o în două zile, dar fata aia care trebuia să intre cu ea nu putea atunci, iar Oana a trebuit să stea două săptămâni să o aștepte acolo. Tot îmi spuneau mâine, mâine, până la consiliu. Eu după două săptămâni de „mâine” am zis că plec.”, a dezvăluit Jador în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Citește și: Jador s-a filmat alături de Oana Ciocan, după Survivor All Stars. Cei doi apar într-o ipostază extrem de romantică

A regretat modul în care a plecat

Momentul în care prezentatorul emisiunii i-a stins flacăra a fost unul extrem de surprinzător pentru colegii de trib, care nu au fost salutați de coechipierul lor, în momentul în care a plecat brusc din junglă. De asemenea, există anumite imagini care nu au fost difuzate la televizor, susține Jador. 

„Mi-a părut rău la un moment dat, pentru că nu mi-am luat la revedere. Eram prea nervos, s-a filmat din nou scena aia cu plecarea mea, nu știu dacă ai văzut. S-a filmat din nou, cel puțin replicile lui Domnul Dan, calm, decent, vorbind frumos și cu un ton dulce. Eu am observat pentru că am fost acolo implicat direct.”, a continuat Jador.

Citește și: Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars. Cum arată inelul și cum a decurs cererea

A ieșit din junglă cu gândul să o revadă pe Oana

Astfel, chiar dacă a plecat din Dominicană cu gândul de a-și revedea actuala logodnică, Jador a avut surpriza de a vedea faptul că aceasta nu răspunde la telefon. Cântărețul avea atunci să afle că iubita lui intrase în competiție, la o zi după ce el fusese descalificat.

„Oana nu răspundea la telefon, ea era în competiție. Pe mine seara m-au dat afară, mi-au dat telefonul a doua zi și am sunat-o pe ea, avea închis telefonul, ea intrase deja în competiție. Urma ziua liberă după consiliu și nu avem joc și nu avea cum să intre. Apoi poate o băga. E bine acasă.”, a mai adăugat artistul.

Te-ar putea interesa și: Rețeta care a ajutat-o pe Monica Tatoiu să scape de cancer: „Se ia de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă.” A uimit toți medicii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel