Tensiuni uriașe între Sorin și Andrei Ciobanu, la Survivor All Stars: „Deja mă calci pe coadă. Vreau să văd bărbăție”

Data publicării:

Sorin a dezvăluit în ediția de pe 19 martie a emisiunii Survivor All Stars ce l-a deranjat la Andrei Ciobanu.

Tensiunile de la Survivor All Stars par că se amplifică de la o ediție, la alta, iar concurenții din taberele adverse „lovesc” direct către adversarii lor, din dorința, cel mai probabil, de a-i demoraliza pe aceștia. Asta s-a întâmplat și cu Andrei Ciobanu, care a făcut mai multe aluzii la adresa lui Sorin, de la Războinici, lucru care pe acesta l-a deranjat. Andrei nu are „bărbăția” necesară pentru a-i spune lucrurile în față, consideră acesta.

„Eu n-am avut nicio problemă cu ce spune el și cu ce părere are el, dar nu o face pe la spate. Vino și zi-mi în față. Pe mine nu mă afectează, eu i-am zis că nu vreau de la el decât demnitate de bărbat, te dai bărbat, vreau să văd bărbăție, nu vorbești de mine pe la spate. Aud o dată, nu zic nimic, aud și a doua oară, și a treia. Deja mă calci pe coadă, înseamnă că faci asta intenționat. Cum se face că zici că ai zis, dar n-am fost eu de față? De fiecare dată n-am fost de față? Vorbește când sunt și dacă am ceva de zis bine, dacă nu, nu.”, a declarat Sorin în cadrul emisiunii Survivor All Stars.

Citește și: Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Marian Golea. Zodia care o duce cel mai bine și are parte de bani

Ce spune Iancu Sterp despre conflict

Conflictul este atribuit, în mare parte, lui Andrei Ciobanu, consideră și Iancu Sterp, care spune că artistul are tendința de a-l judeca adesea pe Războinic ori de câte ori intră pe traseu și nu aduce puncte echipei.

„Andrei și Sorin se cerată ca două țațe uneori, au ei conflictul lor. Nu prea-mi dau seama de ce, Andrei e tăios așa la vorbă, îl vede pe Sorin că e mai lent pe traseu și nu ezită să-i spună.”, a adăugat și Iancu Sterp.

Citește și: Jorge rupe tăcerea! De ce l-a sunat Jador, după descalificarea de la Survivor All Stars: „Chiar nu mă așteptam. Nu îmi venea să cred”

Sorin, deranjat de atitudinea lui Andrei Ciobanu

Sorin nu a fost deranjat doar de atitudinea pe care Andrei Ciobanu a avut-o la adresa sa, ci l-a deranja extrem de mult și modul în care acesta a „aruncat săgeți” către Iancu Sterp, care îi este prieten acestuia și cu care se înțelegea perfect, înainte să fie mutat în echipa roșie.

„Pot să înțeleg că dai în mine, în echipă, dar faptul că voi sunteți prieteni și el a dat-o destul de urât, la chestia că aici există o strategie, că Iancu nu o să o voteze pe Lola.”, a adăugat Sorin.

„Asta e doar în capul lui, am auzit-o doar la Consiliu, aici trebuie să votăm corect. A dat-o aiurea, eu niciodată nu am spus asta, poate așa a gândit-o că o să fie fiecare cu sezonul lui aici. Eu am șters tot cu buretele din trecut, noi suntem pe corect.”, a completat și Iancu Sterp.

Citește și: Imaginile de la Survivor All Stars care nu s-au văzut la televizor. Jador: „S-a filmat din nou, cel puțin replicile lui Domnul Dan”

În replică, Andrei Ciobanu le-a spus celor din echipa roșie că nu face decât să scoată în evidență pregătirea lui Sorin pe traseu, care, din perspectiva sa, e una slabă.

„Vedeți și voi frustrarea lui când îi spun că e slab? Eu nu fac nimic altceva decât de a scoate asta în evidență”, a fost replica lui Andrei Ciobanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel