WRS, măcinat de depresie. Cum a depășit artistul cel mai negru moment din viața sa: Am învățat foarte multe lucruri despre mine

WRS, foto Instagram
Descriere foto: WRS, foto Instagram

WRS, reprezentatul României la Eurovision 2022, face dezvăluiri tulburătoare despre lupta sa cu depresia. 

WRS este pe culmile succesului. O lume întreagă îi fredonează versurile melodiei Llamame, cu care a făcut senzație pe scena Eurovision 2022, de la Torino. Chiar dacă a obținut locul 18, artistul a bifat o reușită importantă pentru România, care nu a reușit să se mai califice în finala Eurovision de ani buni. 


Deși pare că a fost născut pentru scenă și succes, drumul lui nu a fost deloc simplu. Și-a început cariera ca dansator. A visat să facă parte din trupa de dans „Dansez pentru tine”, însă nu a reușit. Viața l-a dus însă în trupa de balet a emisiunii „Vocea României”, unde l-a cunoscut pe Smiley, care a văzut potențialul său artistic și l-a ajutat să se lanseze în muzică. WRS a fost cooptat în trupa SHOT, cu încă trei artiști. Însă proiectul nu îl mulțumea pe artist, care a căzut într-o depresie profundă și a luat decizia de a pleca din România, pentru a se regăsi.

Horia Moculescu intervine în scandalul de la Eurovision 2022: „Ni s-au furat voturile. Este fals în acte”

A renunțat la muzică pentru a lucra ca barman

Înainte de a cunoaște succesul muzical, WRS a fost pe punctul de a renunța la muzică. Artistul a încercat mai multe joburi. A fost artist grafic și chiar a lucrat ca barman, în Londra. 

„Am lucrat cam doi ani de zile ca artist grafic pentru alți artiști. Aici am o poveste cu o escapadă de-ale mele din Londra. Era pe vremea proiectului SHOT, când lucrurile mergeau bine, dar eu nu mă regăseam în acel proiect. A fost exact ce aveam nevoie atunci, dar simțeam că nu este direcția mea artistică. Așa că ce am făcut? Am tras o fugă în Londra și m-am angajat barman. Am vrut să plec undeva unde nu mă știa nimeni, ca să am spațiu să îmi dau eu seama cine sunt. Câștigam extrem de bine din tipsuri acolo. Ajungeam și la 3000 pe lună, dar după 6 luni mi-am încheiat aventura și m-am întors să fac proiectul WRS”, a dezvăluit WRS pentru VIVA. 

TVR reclamă Eurovision. Aceștia susțin că România a acordat punctaj maxim Moldovei: Regulile au fost schimbate în timpul jocului

Lupta cu depresia

WRS mărturisește că plecarea sa în Londra a fost efectul unei depresii puternice. Artistul nu se mai regăsea și a avut nevoie de timp pentru a înțelege ce vrea să facă în continuare.

„Cred că depresia pe care am avut-o timp de doi-trei ani, care s-a lăsat și cu plecarea mea la Londra, și din care am avut atât de multe de învățat. Atunci am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre cum să lucrez cu mine pentru a putea depăși anumite stări și momente”, a mai spus artistul pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 17 mai 2022, 11:36 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience