Horia Moculescu intervine în scandalul de la Eurovision 2022: „Ni s-au furat voturile. Este fals în acte”

Data publicării:
Horia Moculescu, WRS. Captura foto Romania Tv/ foto Instagram
Descriere foto: Horia Moculescu, WRS. Captura foto Romania Tv/ foto Instagram

Horia Moculescu intervine în scandalul de la Eurovision 2022 și spune că România ar trebui să se retragă din competiție. 

Eurovision 2022 s-a încheiat cu un scandal de zile mari. Ucraina a fost câștigătoare, România pe locul 18, însă votarea este pusă acum la îndoială. TVR  auză organizatorii Eurovision că ar fi modificat voturile. Concret, cele 12 puncte ar fi trebuit să fie acordate Moldovei, și nu Ucrainei, așa cum s-a întâmplat. Înainte de a se anunța voturile, Uniunea Europeană de Radio și Televiziune a scos din concurs juriile a 6 țări, fără a da nume însă. Astfel, când a venit rândul României să voteze, punctajul a fost acordat de reprezentantul Eurovision de la Torino, și nu de Eda Marcus. 

Mihai Trăistariu aruncă bomba. Ce spune artistul despre voturile de la Eurovision 2022: „Mi se pare foarte straniu”

Reacția lui Horia Moculescu

„Eu, dacă aș fi în locul TVR-ului, m-aș retrage de la Eurovision și ar ieși mare scandal, pentru că nouă ni s-au furat voturile! Au fost înlocuite după bun gust al organizatorilor de la EBU, cu explicații jenante, care nu au nicio legătură cu realitatea. Mi-ai luat voturile, foarte bine, dar, să îmi iei și cele 12 voturi pentru Moldova și să le pui la Ucraina, este fals în acte. Și vii să acuzi că ‘s-a votat după un anumit tipar… e prea mul! Ce ne********! Pentru prima dată se întâmplă așa ceva! Probabil a fost un comandament european să iasă Ucraina”, a declarat Horia Moculescu pentru Fanatik.

TVR reclamă Eurovision. Aceștia susțin că România a acordat punctaj maxim Moldovei: Regulile au fost schimbate în timpul jocului

Ce părere are despre WRS

Compozitorul spune că i-a plăcut prestația reprezentatul României la Eurovision 2022 și i se pară că melodia„Llamame” este una reușită. 


 „Mie mi-a plăcut reprezentantul nostru. (...) Acesta este trendul. Se poartă saltimbancii și nefericiții, și am zis, hai hop și noi. Când cântecul era așa de atrăgător…A fost singurul cu care a cântat toată sala. La el și la Volare. În fine. Mai luăm câte o palmă…”, a mai declarat Horia Moculescu pentru sursa citată. 

Eda Marcus, adevărul despre jurizarea de la Eurovision 2022: „Nu au fost probleme tehnice, așa cum s-a spus”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel