Will Smith, transformare uluitoare. Cum a reușit să slăbească în timp record

Data publicării:

Will Smith își uimește fanii din nou. După ce a publicat o serie fotografii în care apare cu câteva kilograme în plus, actorul dezvăluie o nouă siluetă, de data aceasta trasă prin inel.

Celebrul actor a recunoscut că era în cea mai proastă formă din viața sa la începutul acestui an și de atunci a împărtășit călătoria sa spre o siluetă silfidă. 


Will Smith joacă mereu rolul tipului musculos și în formă în filme - trebuie doar să urmăriți filmul Suicide Squad din 2016 pentru a-l vedea cu pătrățele pe abdomen. Cu toate acestea, Smith a postat o imagine total diferită a abdomenului său la începutul acestui an.

 "Sunt în cea mai proastă formă din viața mea", a descris actorul imaginea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

În ciuda faptului că a împărtășit publicului său de pe Instagram această fotografie foarte reală a corpului său post-pandemie, el mărturisea că nu se ferea de creșterea în greutate: mai degrabă, împărtășea planul său de a ajunge în cea mai bună formă din viața sa. 

 


Cinci luni mai târziu, se poate spune că starul din Men in Black s-a ținut de cuvânt. Într-o postare recentă, Smith poate fi văzut într-o formă de zile mari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Antrenamentul de rezistență nu este doar pentru construirea mușchilor și mărirea de volum. De fapt, este un mod foarte eficient de a pierde în greutate. Un studiu recent a constatat că puteți pierde până la 1,4 la sută din grăsimea corporală prin antrenament de rezistență, ceea ce este la fel de mult ca și cum ați pierde prin exerciții cardio sau aerobice. Nu e de mirare că Smith arată mai suplu și mai musculos datorită diferitelor antrenamente cu greutăți.

 

Videoclipul îl arată pe acesta folosind o varietate de aparate de exerciții cu greutăți, haltere și gantere în timp ce se antrenează în diferite exerciții. 


Într-o altă postare legată de fitness, el se arată încercând să facă cei 10.000 de pași zilnici. Acest lucru demonstrează că până și pentru vedetele de la Hollywood, care sunt foarte în formă, o simplă plimbare este încă un antrenament viabil, de intensitate scăzută, pentru pierderea în greutate, ușor de integrat în ziua ta. Un studiu din 2014 a constatat că femeile care au mers pe jos 50-70 de minute doar trei zile pe săptămână au pierdut aproximativ 1,5% din grăsimea corporală după 12 săptămâni. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel