Vocea României revine la Pro TV. Cine face parte din juriu. Prima vedetă a fost anunțată: Sper să nu vă supărați pe mine

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Pro TV
Descriere foto: Foto: Pro TV

Vocea României se întoarce la PRO TV. Primul antrenor a fost anunțat.

Scena care vibrează pe cele mai diverse tonuri muzicale este gata să găzduiască noi concurenți care vor să emoționeze prin glasurile lor. Zeci de oameni vor trăi unele dintre cele mai intense minute încercând să-i impresioneze pe antrenori și să-i determine să se întoarcă cu scaunului care le poate îndeplini visurile în realitate, în doar o fracțiune de secundă!

Vezi și: Care e numele real al lui Dani Oțil și ce semnificație aparte are. Gabriela, soția lui, l-a dat de GOL

Prima vedetă a fost anunțată: Sper să nu vă supărați pe mine

 

Primul antrenor a fost anunțat aseară, în marea finală Românii au talent! Cu o experiență de 9 sezoane, Smiley a scris istorie în show-ul Vocea României și a debutat cu o victorie în primul sezon, atunci când i-a fost mentor lui Ștefan Stan. Cu expertiza sa, Smiley continuă să descopere cele mai bune voci și toamna aceasta! „De o perioadă tot primesc o întrebare  la care abia așteptam să pot da răspunsul. Ei bine, răspunsul este DA!

Din toamnă, la PRO TV, va reveni cu un nou sezon, super spectaculos, mult așteptata emisiune Vocea României.

Sper să nu vă supărați pe mine că nu vă dezvălui chiar acum cine va ocupa alături de mine celebrele scaune roșii, dar o să fie… pfff, foooarte interesant. Cu răbdare, vom afla din ce în ce mai multe despre distribuția noului sezon pe care eu sunt nerăbdător să-l trăiesc din plin. Așadar, să fie Voceeeee!”, a declarat Smiley.

Vezi și: De ce nu a mai vrut Sofia Vicoveanca să cânte alături de Ștefan Bănică Jr. "Mi-am zis: Ce caut eu aici?"

"Abia aștept să aflați cine sunt antrenorii"

 

Suspansul este la cote maxime, toată lumea se întreabă care vor fi ceilați antrenori care își vor pune amprenta la Vocea României însă, nu mai este mult și îndrăgiții artiști care vor ocupa scaunele, în sezonul 10, vor fi dezvăluiți.

Pavel Bartoș, unul dintre cei mai iubiți prezentatori din România, este pregătit să spună, din nou: „Să fie - VOCE!”, în curând, numai la PRO TV! „În 2011, am spus pentru prima oară: să fie VOCE! În toți acești ani, Vocea României a devenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri și a scris istorie. Am cunoscut și am fost alături de concurenți care ne-au uimit cu vocile lor și au reușit să impresioneze milioane de oameni.

După doi ani, va fi din nou VOCE! Îmi era dor de toate emoțiile, de întâlnirile care ne-au schimbat și ne schimbă de fiecare dată în mai bine.

Scaunele sunt pregătite să-și primească antrenorii, iar eu abia aștept să aflați cine sunt ei. Atât vă pot spune acum: Smiley nu are cum să lipsească. În rest, atât mai spun: să fie VOCE!”, a spus Pavel.

Vocea României revine cu voci deosebite, emoții transpuse în versuri și adrenalina scaunelor întoarse, într-un sezon 10 spectaculos. Show-ul reprezintă pasul spre definirea unui destin, iar cei de acasă se vor bucura de cele mai sincere trăiri ale celor care vor urca pe scenă, se arată într-un comunicat de presă al Pro TV.

Vezi și:  Cum își convinge Carla's Dreams iubitele să nu-l demaște. Bobonete, surprins: Semnează contract? / Sunt în șoc



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel