Care e numele real al lui Dani Oțil și ce semnificație aparte are. Gabriela, soția lui, l-a dat de GOL

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Instagram @NeatzacuRazvansiDani @Gabriela Oțil
Descriere foto: Foto: Instagram @NeatzacuRazvansiDani @Gabriela Oțil

Care e numele real al lui Dani Oțil.

Dani Oțil nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar cu toate că este prezent pe micile ecrane și spune foarte multe povești despre copilăria sa sau despre experiențele sale, puțini sunt cei care îi cunosc adevăratul nume.

Gabriela Oțil, soția prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani, a fost cea care i-a dezvăluit cel de-al doilea prenume.

Zilele trecute, Dani și Gabriela au aniversat un an de căsnicie, iar blondina a postat pe Instagram o amintire video, acolo unde se aude clar numele matinalului de la Antena 1.

De ce nu a mai vrut Sofia Vicoveanca să cânte alături de Ștefan Bănică Jr. "Mi-am zis: Ce caut eu aici?"

Care e al doilea prenume a lui Dani Oțil și ce semnifică

 

Ei bine, numele său întreg este Daniel Zeno Oțil și chiar dacă el nu a făcut public asta niciodată, al doilea său prenume, Zeno, are o semnificație aparte.

Prenumele Zeno vine de la grecescul Zeus, care în traducere înseamnă "aparținând lui Zeus", "Zeus", "divin".

Numele Zeno este menționat atât în ​​calendare ortodoxe, cât și catolice.

Zeno este mai mult un introvertit, ste închis, este constant angajat în săpături de sine. Un om are cerințe crescute pentru sine și din aceasta nu este în mod constant mulțumit de rezultat. O astfel de atitudine față de sine îi oferă un stimulent pentru îmbunătățirea continuă de sine, dar, în același timp, îl face să fie neliniștit. Zeno este mai exigent pentru sine, iar cu alți oameni se arată a fi o persoană răbdătoare și pașnică.

Are o luptă pentru armonie și poate închide ochii mult timp, temându-se să-i supere echilibrul interior. Cu toate acestea, când răbdarea unui bărbat se încheie, este mai bine pentru el să nu fie prins. Zeno nu este înclinat să facă concluzii pripite, preferând să-l verifice de mai multe ori.

În circumstanțe obișnuite, Zeno este echilibrat și invariabil corect. El este extrem de rar într-o dispoziție agresivă, dar conține, în același timp, o mare forță mentală și fizică, pe care începe să o dezvolte pentru sine în copilărie. Zeno este, de asemenea, predispus la visul zilei. El își poate dezvolta cu ușurință abilitățile creative și muzicale și, într-un anumit set de circumstanțe, poate atinge înălțimi semnificative în acest sens.

Succesul pentru Zeno este o problemă de întâmplare. Dacă se înconjoară de oamenii potriviți, va putea să se ridice la un nivel de viață foarte ridicat.

Zeno este emoțional. Nu-i este greu să întâlnească pe nimeni. Mai ales ușor face contacte cu persoane de sex opus. Fetele tinere sunt atrase de farmecul și vorbăria unui bărbat.

Alina Sorescu, PEDEPSITĂ de Alexandru Ciucu. Ce i-a interzis designerul și ce AVERE au de împărțit

Într-o relație, Zeno este blând, dar poate exprima dorințe oarecum non-standard. Odată cu vârsta, experiența lui de seducție se acumulează, făcându-l un bărbat irezistibil. Totuși, Zeno își așteaptă dragostea, căreia îi va oferi toată rezerva emoțională. Nobilimea lui spirituală este suficientă pentru a-și ierta iubitul și trădarea și resentimentele. El va face totul pentru a o ține lângă el.

Cu toate acestea, dacă el însuși se îndrăgostește de dragoste, atunci nicio forță nu-l va opri înainte de pauza finală. O astfel de determinare duce adesea la faptul că Zeno se căsătorește și divorțează de mai multe ori în viața sa, potrivit What my name.

Care sunt numele complete ale celor mai cunoscute vedete din România

 

- Adela Elena Popescu

- Cătălin Constantin Măruță

- Alexandru Ionuț Velea

- Bianca Anca Drăgușanu

- Teodora Virginia Trandafir

- Anda Angelica Adam

- Andreea Violeta Marin

- Matteo - Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel