De ce nu a mai vrut Sofia Vicoveanca să cânte alături de Ștefan Bănică Jr. "Mi-am zis: Ce caut eu aici?"

Data publicării:
Foto: Instagram Stefan Banica Jr. / Facebook Sofia Vicoveanca
Descriere foto: Foto: Instagram Stefan Banica Jr. / Facebook Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca a vorbit despre momentul în care nu a mai vrut să cânte alături de Ștefan Bănică Jr.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai cunocute și iubite cântărețe de muzică populară. Recent, artista a povestit despre momentul în care, în urmă cu mai mulți ani, a fost invitată de către Ștefan Bănică Jr. la un concert de Crăciun, organizat la Sala Palatului.

Cântăreața de muzică populară  a făcut mai multe dezvăluiri despre un concert și a spus că nu și-a mai dorit să urce pe scenă, pentru că a fost copleșită de emoții puternice.. 

Întâmplarea a avut loc în urmă cu mai bine de 10 ani, însă artista își amintește și acum un moment stânjenitor prin care a trecut la vremea respectivă.

"Ștefan Bănică Jr. m-a sunat pe vară pentru spectacolul de Crăciun, cum obișnuiește Ștefan să încânte publicul. Sigur, el nu a spus ce surpriză va avea, chiar dacă a fost tras de limbă.

Am fost foarte bucuroasă, apoi i-am spus Eu am înregistrat această piesă pentru spectacol, dar nu am cântat-o niciodată… mai ales în fața publicului!

Atunci am vrut să renunț, dar băiatul meu mi-a zis: Mamă, până în iarnă înveți tu piesa. Și a avut dreptate! Am venit, am repetat două zile cu orchestră, cu lume, cu aparatură, cu tot. Înainte de a intra în spectacol, m-a pus Sfântul să mă uit în sală...", a dezvăluit artista în cadrul unei emisiuni TV.

"Ditamai omul, cu ani de cântec în spinare, m-am dus și nu știam nimic"

 

Publicul nu și-a dat seama de emoțiile puternice pe care le avea artista, nici măcar atunci când Ștefan Bănică Jr. i-a sărit rapid în ajutor și a cântat el și partea de melodie care îi era destinată Sofiei Vicoveanca

"Când am văzut, mi-am zis: Ce caut eu aici?

Ștefan îmi trimisese un refren pe care să îl cânt eu la intrare și am uitat tot.

Nu știam nimic. Eram speriată că trebuia să intru. Ditamai omul, cu ani de cântec în spinare, m-am dus și nu știam nimic. 

Când am intrat, Ștefan a intuit că e o problemă și a început să cânte el, apoi totul a decurs normal", a mai spus Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca, amintiri dureroase despre soțul ei: Am avut o relație tare faină, mi-a fost foarte aproape

 

Sofia Vicoveanca și-a pierdut soțul în urmă cu 21 de ani. Chiar dacă a trecut extrem de mult timp de la moartea acestuia, cântăreața îți amintește încă cu drag despre clipele trăite alături de el.

“Noi, muierile, avem gura mitralieră, știți că nu mă știu sfădi? Cât am trăit cu soțul meu, asta nu înseamnă că nu au existat. Dar nu cu tonul încât să aștept răspuns tot pe același ton.

Am avut o relație tare faină, mi-a fost foarte aproape. Am eu un fel de a spune și de a lăsa umărul, să-mi pun sufletul să plângă!”, a declarat Sofia Vicoveanca în cadrul podcast-ului Altceva, găzduit de Adrian Artene.

Moartea soțului artistei a fost una destul de fulgerătoare, totul pornind de la o tuse severă. Chiar dacă a chemat imediat salvarea, specialiștii nu au mai avut ce să îi facă. Cu toate acestea, ea spune că nu a fost de acord să îi facă autopsie, pentru a afla cauza concretă a decesului.

“Spre dimineață, pe soțul meu îl apucase o tuse de nu se mai oprea. M-am ridicat și am fugit să pun de un ceai și am strigat la băiat să cheme salvarea. Până la spital s-a stins.

Nu am vrut să i se facă autopsie, nu era cazul să îl mai taie. Chiar vorbeam cu un medic, pentru ce să îl mai măcelărească?

Îmi este foarte greu singură de atâția ani. Nu am ajuns să vorbesc singură în casă, dar când ies afară nu-mi mai tace gura!”, a declarat Sofia Vicoveanca.

Citește mai departe AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel