Cum își convinge Carla's Dreams iubitele să nu-l demaște. Bobonete, surprins: Semnează contract? / Sunt în șoc

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Instagram Carlas Dreams
Descriere foto: Foto: Instagram Carlas Dreams

Carla's Dreams a vorbit despre metoda ingenioasă prin care a reușit să-și convingă iubitele să nu îi dezvăluie identitatea.

Carla's Dreams este unul dintre cei mai iubiți artiști din țară, dar și unul, de fapt, singurul artist misterios, pentru că până în prezent nimeni nu le-a dezvăluit identitatea.

Artiștii basarabeni se bucură de un succes răsunător și nu încetează să lanseze hit după hit

Invitat în podcastul lui Mihai Bobobete, solistul trupei, "Sergiu", așa cum vrea să fie numit, a dezvăluit cum a reușit să-și convingă iubitele să nu îi dezvăluie identitatea și să nu-i ruineze cariera.

"Spune-mi și mie femeile care intră în viața ta semnează un contract de confidențialitate la intrare sau la ieșire?!", l-a întrebat Mihai Bobonete, în cadrul podcastului „DA BRAVO” de pe Youtube.

"Nu semnează, eu sunt basarabean și acolo e clar fără semnătură! E un contract verbal. Eu sunt un pic în șoc de faptul că unii chiar își imaginează că eu mă duc așa acasă. Femeia, cu femeia chiar e doar verbal, dar restul chiar au un contract", a răspuns artistul.

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat care este motivul pentru care artistul își ascunde chipul sub o mască. Acesta a mărturisit că îi este mult mai simplu să vorbească atunci când este mascat. De asemenea, acesta a recunoscut că a criticat de mai multe ori atitudinea artiștilor. 

"Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă.

În anii trecuţi, am criticat atitudinea artiştilor mari din România pentru lipsa lor de asumpţie, de riscuri şi de investiţie în muzică. Înţeleg că ăsta este ritm natural pentru unii”, a mărturisit acesta.

"Libertatea, la fel ca expunerea, costă"

 

La un moment dat, artistul ar fi fost surprins fără mască, însă nu se cunoaște încă identitatea sa. 

„Pentru că în anonimat, după părerea noastră, sunt mai multe plusuri decât minusuri şi, atâta timp cât libertatea bate complicaţiile dictate de această decizie, poziţia noastră o să rămână neschimbată. Nu este simplu din cauza unui standard în permanentă schimbare a ceea ce înseamnă comerţ. Libertatea, la fel ca expunerea, costă şi din moment ce crezi în faptul că muzica este menită să fie auzită, îţi creezi un standard intern privind câtă libertate eşti gata să pierzi în schimbul a ceea ce crezi”, a declarat artistul.

Ce viciu are Carla’s Dreams

Artistul a recunoscut că are mai multe vicii cu care se luptă.

"Eu aș vrea să nu fumez. Mă gândesc că anul acesta poate o să reușesc. În ultimii ani, n-am mai încercat să mă las, ca să nu am și frustrarea asta. Așa că am zis să fim prieteni, până decid să mă las", a mai spus el.

În plus, în cadrul aceluiași interviu, el a povestit și despre cărțile pe care le citește atunci când are timp liber. "Gânduri către sine însuși" este opera preferată a cântărețului. Vedeta este pasionată și de operele lui Cioran, Pleșu, Liiceanu.

Carlas's Dreams, dezvăluiri inedite din copilărie. Ce a furat artistul când era mic: Făceam tot felul de scheme

 

"Când eram mic furam gume. Nu am furat lucruri mari, nu m-am dus atât de departe.  Eram un grup mai mare de copii și făceam tot felul de scheme. Unul distrăgea atenția, celălalt fura gumele. Când eram prins, recunoșteam.

Nu am furat niciodată de la ai mei, pentru că în perioada aia erau în stradă noțiunile venite din pușcăriile sovietice și se ajungea la niște excese de o stupiditate nemărginită. Așa era toată societatea și a durat vreo cinci, zece ani", a declarat Carlas's Dreams în podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește mai departe AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel