Vlăduța Lupău rupe tăcerea despre operațiile estetice: „Ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă”. Cu ce problemă dentară se confruntă artista

Data publicării:

Vlăduța Lupău a fost extrem de criticată în mediul online, iar mulți au acuzat-o că ar fi făcut mai multe operașii estetice. Iată cum răspunde artista. 

Vlăduța Lupău spune că nu are nicio operație estetică, cu excepția augmentării buzelor prin injectarea de acid hialuronic. Mai mult ea mărturisește că are unele imperfecțiuni la nivelul danturii, în ciuda faptului că a purtat aparat dentar o lungă perioadă de timp. 

Vlăduța Lupău, primele fotografii din vila de lux în care s-a mutat. Cum arată dormitorul vedetei: „Mai bine ca la orice hotel”


„Da, văd și eu mereu ce se scrie despre mine și ce se comentează. Încă învăț să lucrez cu mine și să nu mai bag în seamă! Nu am nicio operație estetică la față, că despre asta s-a scris. Am purtat aparat dentar și mi-am „aranjat dinții… Încă nu sunt perfecți, iar cine ar fi mai atent ar putea observa faptul că am arcada cumva strâmbă și am lipsă un canin, așa, ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă


Iar faptul că, atunci când s-au scris aceste lucruri, s-a postat o poză de când aveam 14 ani, e firesc că un copil la 14 ani nu arată ca la 31. Și nu e corect ca jurnalist să pui o poză cu mine de la 14 ani și una de la 31 în care eram super machiată. Tot ceea ce fac, odată la câtva timp, este să îmi corectez buza superioară! Ceea ce nu se numește operație estetică!”, a declarat artista pentru VIVA.

Vlăduța Lupău, victima depresiei postnatale: „Mă apuca plânsul din orice”. Care erau temerile solistei


Ce părere are despre operațiile estetice

„Nu sunt nevoită să apelez la chirurgul estetician, dar, dacă ar fi fost cazul sau m-aș fi simțit complexată de ceva, probabil aș fi făcut-o. Nu sunt împotrivă, fiecare face ce simte și ce îl face fericit! O viață avem!”, a mai spus artista. 

Vlăduța Lupău, procedura care a ajutat-o să rămână însărcinată, după operația de endometrioză: „Mulți doctori amână în a le comunica acest aspect”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

 

Ce a făcut Vlăduța Lupău cu primii bani câștigați

Vlăduța Lupău se bucură de un uriaș succes profesional, fiind una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului. Chiar dacă acum nu duce lipsă de nimic, în copilărie aceasta spune că situația nu stătea deloc așa. Asta nu pentru că familia ei nu avea o situație bună materială, ci din cauza faptului că aceștia îi dădeau o sumă foarte mică de bani, cu ajutorul căreia trebuia să supraviețuiască o săptămână. 

"Nu am avut niciodată bani la discreție pe mână, deși părinții mei aveau o situație financiară destul bună. Mai mult de 50 de lei pe săptămână nu am avut niciodată de la ei până am terminat facultatea. Nu știu cine din ziua de azi s-ar descurca cu 50 de lei pe săptămână, nici atunci nu te descurcai, darămite acum. Motorina ne-o băga Șimleu – Cluj, Cluj – Șimleu, nu mai mult, ca să ne plimbăm prin Cluj. Ne punea mâncare de acasă, ca să ne ajungă luni, marți și miercuri, joi să trăim din cei 50 de lei, dacă era cazul și vineri înapoi acasă, după cursuri. Noi mai luam oameni la ocazie, să ne scoatem motorina, să mai facem 2-3 plimbări sau să mergem la un film. Mergeam o dată pe săptămână la un film, era 15 lei cu carnetul de student, la un suc, dar fără bacșiș la ospătari. Cam ăia erau banii.", a declarat Vlăduța Lupău în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Vlăduța Lupău, despre drama trăită. Artista a pierdut două sarcini, înainte de a rămâne însărcinată cu băiețel: „Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ție”

Și dacă părinții nu îi ofereau ocazia să își cumpere obiecte vestimentare, lucru de care este pasionată orice fată, artista, imediat ce a câștigat mai mulți bani, s-a dus să își înnoiască garderoba.

"Când am mers în Italia, cu bursa facultății, stăteam la căminul plătit de ei, mâncam la cantina de acolo, și tot timpul când mergeam la masă îmi mai puneam câte o chiflă, câte ceva în ghiozdan, să am ce mânca și seara, dimineața. Când am început să câștig bani mai serioși îmi mai cumpăram și eu niște haine, dar nu scumpe, ci de la second, le știam pe toate din Cluj. După am cheltuit pe cântece și, după ce mi-am adunat mai mulți bani, mi-am luat un apartament.", a mai dezvăluit ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel