Vlăduța Lupău, primele fotografii din vila de lux în care s-a mutat. Cum arată dormitorul vedetei: „Mai bine ca la orice hotel”

Data publicării:

Vlăduța Lupău a împărtățit cu fanii săi câteva imagini din locuința de cinci stele în care s-a mutat cu familia sa. 

Vlăduța Lupău și partenerul ei de viață au reușit în sfârșit să finalizeze lucrările la locuința de vis pe care se chinuie de ceva timp să o amenajeze. Vedeta a petrecut extrem de mult timp în locul care pe vremuri era doar un șantier, încă de când aceasta era gravidă cu Iair, dorindu-și extrem de mult ca cel mic să vină pe lume în noua locuință. Mai mult, de-a lungul timpului, solista le-a povestit mereu fanilor cum s-a chinuit să împacheteze și să amenajeze totul până la ultimul detaliu, în tip ce bebelușul său se odihnea. Acum, Vlăduța Lupău este în culmea fericirii, pentru că a reușit să facă acest pas important. Pentru a împărtăși această bucurie și cu fanii săi, cântăreața a postat pe rețelele de socializare și primele fotografii cu vila de lux în care cei doi proaspeți părinți s-au mutat. Aceasta nu-și dorește momentan să realizeze un tur al locuinței, după cum obișnuiesc toate vedetele, din cauza oamenilor „răi”, care au întotdeauna reacții acide.

‘‘O să vă spun mai multe detalii despre casa noastră, însă nu am să-i mai fac un tur complet fiindcă nu vreau să o expun. Din păcate, sunt mulți oameni rău intenționați în lumea asta și vreau să ne ferim!”, le-a explicat Vlăduța Lupău fanilor săi de pe Instagram.

Vlăduța Lupău, victima depresiei postnatale: „Mă apuca plânsul din orice”. Care erau temerile solistei

„Mă simt mai bine ca la orice hotel”

Vlăduța Lupău vorbește despre casa sa ca fiind locuința la care a visat mereu. Vedeta spune că și-a dorit întotdeauna să aibă propriul studio acasă, dar și un dressing imens, iar acum aceste dorințe i-au devenit realitate. 

„Ne-a ajutat Dumnezeu și ne-am făcut casa visurilor! Nici acum nu îmi vine să cred că, într-adevăr, noi am muncit și am făcut casa aceea. Nu am făcut ceva inedit, dar pot să spun că mă simt mai bine ca la orice hotel. La ce am ținut neapărat să am acasă e o cameră studio de repetiții și un dressing mareee, că, știi, noi, fetele, niciodată nu avem haine și nu avem loc de haine.”, a declarat Vlăduța Lupău, potrivit viva.

Vlăduța Lupău, reacție după ce a fost acuzată că a apelat la o mamă-surogat. Cum a răspuns artista: „M-a întrebat cineva de ce nu recunosc”

Cum arată camera copilului

Cât despre cea mai frumoasă cameră din casă, solista spune că, de departe, camera copilului câștigă acest titlu. 

„Daaaa, e cea mai frumoasă cameră din toată casa! Mi-am dorit să fie cu norișori și ursuleți! Așa am și făcut-o, iar la designul camerei am contribuit eu 100%, chiar dacă în restul casei am avut designer. Aici mi-am pus eu toate ideile și plăcerile.”, a mai spus solista, potrivit sursei citate.

Chiar dacă pentru moment, micuțul Iair doarme în cameră cu părinții săi, vedeta spune că mai existe și momente în care acesta este lăsat singur, în camera lui.

„Doarme în cameră cu noi, chiar în pat cu noi de multe ori, pentru că așa ne place! Dar în unele nopți de peste weekend, când eu sunt efectiv epuizată, atunci îl mutăm, ca să pot să mă odihnesc și eu. Vine doar de cele două ori pe noapte când trebuie să mănânce, iar în acele momente, dorm și eu, și el mâncând.”, a mai declarat cântăreața.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel