Vlăduța Lupău, victima depresiei postnatale: „Mă apuca plânsul din orice”. Care erau temerile solistei

Data publicării:
Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a povestit despre provocările prin care a trecut de când a devenit mămică.

Vlăduța Lupău a devenit de curând mamă pentru prima dată. Artista este mai împlinită ca niciodată de atunci, postând zilnic pe rețelele de socializare diferite videoclipuri în care se joacă cu fiul ei proaspăt născut. Totuși, chiar dacă pe rețelele de socializare și la evenimente, aceasta apare mereu cu zâmbetul pe buze, celebra artistă a trecut prin câteva zile grele, imediat după naștere, când a avut o ușoară depresie postnatală.

„În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc, că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte, mă apuca plânsul din orice. Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă și am avut noroc că Adi mă înțelegea și încerca să mă ajute, să stea de vorbă cu mine, să mă asigure că totul este și va fi bine, și că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat. Despre oboseală ce să zic?! V-am zis și mai devreme, este cea mai mare „boală a mea în prezent.”, a declarat Vlăduța Lupău, potrivit viva

Vlăduța Lupău, primele declarații după ce și-a botezat fiul: „Am plâns puțin”. Ce ținută a purtat artista

 

„Timp pentru mine nu pot să zic că mi-am făcut”

Ultima perioadă a fost destul de aglomerată pentru vedeta, care s-a mutat într-o nouă locuință și care a avut de organizat, în același timp, și botezul fiului său. Așadar, Vlăduța Lupău recunoaște că în toată această perioadă a uitat complet de propria persoană și s-a concentrat exclusiv asupra obligațiilor zilnice. 

„Am încercat să le fac pe toate, timp pentru mine nu pot să zic că mi-am făcut, însă timp pentru a rezolva toate nevoile, da! Am reușit să ne mutăm la casă… Când dormea el, mutam lucruri, noaptea aranjam haine și lucruri în casă, ziua, tot când dormea, fugeam să cumpăr lucruri pentru casa nouă. Iar după ce ne-am mutat, am început direct cu pregătirile pentru botez, cumva am fost aglomerați cu toate. Super aglomerați. Iar eu nu sunt genul care să iasă la cafele cu fetele, eu sunt genul care muncește foarte mult. Poate chiar și când ies la masă cu fetele, tot muncim ceva.”, a mai spus solista.

Vlăduța Lupău, reacție după ce a fost acuzată că a apelat la o mamă-surogat. Cum a răspuns artista: „M-a întrebat cineva de ce nu recunosc”

 

Cum a născut Vlăduța Lupău

Chiar dacă celebra solistă și-a propus să nască natural, condițiile de atunci nu au ajutat-o, motiv pentru care doctorii au fost nevoiți să recurgă la operația de cezariană. Vlăduța Lupău era destul de speriată de acest tip de naștere, însă spune că s-a recuperat mult mai repede decât ar fi crezut că este posibil. 

„Din păcate, nu am reușit să nasc natural, așa cum mi-am propus, însă știe toată lumea care mă cunoaște că am vrut și că am încercat. Eram și sunt în continuare contra nașterilor programate fără a avea o cauză medicală.

Nu sunt de acord ca eu să îmi aleg ziua în care nasc în funcție de ce număr îmi place mie sau în funcție de ce citesc eu în numerologie că ar fi OK. NU! Dumnezeu a decis când a pus suflet în pântecele meu, Dumnezeu decide ziua în care sufletul vine pe lume. Nu eu ca om! Mă rog… să nu mă judece nimeni, am și eu ideile mele. Îmi era frică de cezariană pentru că toată lumea, când am făcut eu un sondaj pe Instagram, mi-a descris-o ca fiind ceva groaznic și că e „capătul lumii.

Ei bine, nu a fost așa groaznic și m-am recuperat destul de ușor. M-am ridicat din pat în ziua aia și a doua zi am început să umblu prin salon cât mai des, iar din ziua a patra, când eram acasă deja, îmi ridicam bebelușul singură, iar la 13 zile mi-am reluat activitatea artistică și, credeți-mă, a fost intensă. Am și avut ambiție să nu stau să zac și m-am forțat să mă fac bine cumva. Psihic, îmi ziceam: „Hai că ai treabă, n-ai timp de zăcut!.”, a mai dezvăluit ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel