Vlăduța Lupău, adevărul despre operațiile estetice: „Ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă”

Data publicării:

Vlăduța Lupău a vorbit deschis despre operațiile estetice la care a apelat sau nu, până acum.

Vlăduța Lupău a intrat în atenția publicului larg de câțiva ani de zile, fiind una dintre cele mai cunoscute soliste de muzică de petrecere, de la ora actuală. Pe cât de mult îi apreciază muzica, fanii sunt curioși să afle și cât mai multe detalii din viața personală a artistei. Așadar, printre cele mai abordate subiecte se află și curiozitatea cu privire la operațiile estetice. În cadrul unui interviu, Vlăduța Lupău a vorbit deschis despre acest subiect și a dezvăluit dacă a apelat sau nu la ajutorul medicului estetician. 

„Nu sunt nevoită să apelez la chirurgul estetician, dar, dacă ar fi fost cazul sau m-aș fi simțit complexată de ceva, probabil aș fi făcut-o. Nu sunt împotrivă, fiecare face ce simte și ce îl face fericit! O viață avem!”, a declarat Vlăduța Lupău, potrivit viva.

Poate te interesează și: Vlăduța Lupău, primele fotografii din vila de lux în care s-a mutat. Cum arată dormitorul vedetei: „Mai bine ca la orice hotel”

La ce trucuri de frumusețe apelează artista

Vedeta s-a arătat a fi supărată pe știrile care o pun la zid și care îi atribuie, pe nedrept, numeroase operații estetice. Aceasta spune că are un singur truc de frumusețe, la care apelează regulat. 

„Da, văd și eu mereu ce se scrie despre mine și ce se comentează. Încă învăț să lucrez cu mine și să nu mai bag în seamă! Nu am nicio operație estetică la față, că despre asta s-a scris. Am purtat aparat dentar și mi-am „aranjat dinții… Încă nu sunt perfecți, iar cine ar fi mai atent ar putea observa faptul că am arcada cumva strâmbă și am lipsă un canin, așa, ca să știe toți care mă cred așa operată și perfectă.

Iar faptul că, atunci când s-au scris aceste lucruri, s-a postat o poză de când aveam 14 ani, e firesc că un copil la 14 ani nu arată ca la 31. Și nu e corect ca jurnalist să pui o poză cu mine de la 14 ani și una de la 31 în care eram super machiată. Tot ceea ce fac, odată la câtva timp, este să îmi corectez buza superioară! Ceea ce nu se numește operație estetică!”, a continuat artista.

Citește și: Vlăduța Lupău, victima depresiei postnatale: „Mă apuca plânsul din orice”. Care erau temerile solistei

Cum se menține în formă Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău s-a refăcut foarte repede după naștere, considerându-se a fi o adevărată norocoasă, la acest capitol. Vedeta spune că a acumulat un număr mic de kilograme în plus, pe care le-a dat jos cu multă ușurință. Totuși, aceasta spune că niciodată nu a avut probleme cu greutatea, care a fost una constantă. 

„Într-adevăr, mă mândresc cu faptul că nu am rămas cu multe kilograme în plus, dar pot să spun că am și avut noroc, cred, cu genetica. Am pus 12 kilograme în sarcină, iar primele 8 le-am dat jos în primele zile, până am ajuns acasă.

Nu sunt nevoită, și n-am fost niciodată, să țin dietă și regim, pentru că mereu am fost slabă și nici nu exagerez cu mâncarea. Adică cred că apuc să mănânc de două ori pe zi, iar în zilele în care cânt depun mult efort și organismul îmi cere doar apă. Deci asta e dieta… Cânt!”, a mai dezvăluit Vlăduța Lupău, în cadrul aceluiași interviu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel