Victoria Beckham, dietă CIUDATĂ. De 25 de ani mănâncă același lucru. Ce spun experții despre alimentația vedetei EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

David Beckham a dezvăluit că soția sa are o dietă extrem de ciudată. Victoria Beckham mănâncă același lucru, de 25 de ani. 

Recent, David Beckham  a dezvăluit că soția sa nu are un meniu prea diversificat. De 25 de ani, fosta componentă a trupei Spice Girls, în vîrstă de 47 de ani, consumă același lucru: pește cu legume gătite la aburi. Celebrul fotbalist afirmă că în tot acest timp, vedeta s-a abătut de la regimul strict, de câteva ori, asta când era însărcinată.


”M-am căsătorit cu cineva care mănâncă același lucru de 25 de ani, pește cu legume. Singura dată când a încercat altceva a fost atunci când era însărcinată cu Harper.  A fost una dintre serile mele favorite. Nu îmi mai amintesc despre ce preparat a fost vorba, dar nu a mai încercat de atunci", a declarat David Beckham în cadrul podcastului "River Cafe Table 4".

Victoria Beckham nu mănâncă lactate, prăjeli, sosuri și carne roșie

Cu ceva timp în urmă, Victoria Beckham a dezvăluit pentru The Sun că nu mănâncă alimente gătite în ulei, unt sau sosuri și că nu consumă carne roșie sau lactate. De asemenea, ea a recunoscut că se mai răsfață cu câte o felie de pâine prăjită integrală cu sare, iar de ziua ei de naștere sărbătorește cu un tort făcut din fructe.

„Sunt cel mai mare coșmar pentru majoritatea restaurantelor. Îmi plac legumele la aburi cu oțet balsamic. Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile, unturile sau sosurile."

Ce spun experții:

Dr. Șerban Damian, medic nutriționist, spune că alimentația vedetei nu ar fi neapărat rea, însă depinde și ce alte alimente mai consumă, pe lângă pește și legume. 

„Presupun că mai mănâncă și altceva, nu doar pește cu legume. Întrebarea este ce mai mănâncă în rest. În principiu, alegerea e bună, dar așa cum spuneam, depinde ce mai mănâncă și în rest, pentru că monotonia în alimentație poate sa ducă la unele carențe de vitamine și minerale”, a declarat dr. Șerban Damian pentru Spectacola. 

Cea mai bună DIETĂ în 2022. Dr. Șerban Damian, la Interviurile Spectacola și DC News



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel