Cea mai bună DIETĂ în 2022. Dr. Șerban Damian, la Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
LIVE

Dr. Șerban Damian, medic nutriționist, vine la Interviurile Spectacola și DC News, marți, de la ora 11:00, pentru a vorbi despre diete, despre slăbit și despre cum ne putem ajuta de alimente pentru a ne menține sănătoși. 

Nu putem începe anul fără să ne gândim la cuvântul dietă. La fiecare început de an, mulți oameni își propun să își schimbe stilul de viață, să slăbească, să fie mai sănătoși sau să viseze la „corpul pentru plajă”, pentru vara care vine. De cele mai multe ori, toate aceste planuri eșuează. Oamenii nu văd rezultate rapid sau pur și simplu nu reușesc să se adapteze unei diete restrictive. 

Dr. Șerban Damian, medic nutriționist, ne va explica de ce renunță oamenii la dietele programate pentru începutul anului sau pentru începutul săptămânii - celebra dietă „De luni”, dar și care ar fi cea mai eficientă abordare în lupta cu kilogramele în plus. 

De asemenea, vorbim și despre alimentația din sezonul rece și despre cum ne putem întări imunitatea în bucătărie. 

Alte curiozități explicate de medicul nutriționist:

- Cât de importantă este hidratarea în dietă. 

- Câți litri de apă este recomandat să bem.

- Cum prevenim și cum combatem balonarea.

- Cât de sigur este Postul Intermitent.

- Care sunt alimentele „interzise” în cura de slăbire.

- Care sunt alimentele care întăresc imunitatea și țin bolile la distanță.


Care sunt cele mai mari greșeli pe care le facem în diete, dar și care sunt soluțiile pentru o siluetă ideală, la început de an,  aflați marți,  de la ora 11:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și  DC News, dar și pe DC News TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel