Victor Slav, un tată răbdător: „N-am scăpat de fundițe și clame”. Vedeta încearcă să țină pasul cu fiica Biancăi Drăgușanu

Data actualizării: | Data publicării:

Victor Slav a povestit despre cum se înțelege cu micuța Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au format un cuplu timp de mai mult timp, în urma căruia a rezultat fiica lor, frumoasa Sofia. Chiar dacă părinții ei au decis să meargă pe drumuri separate, iar micuța a rămas în grija mamei ei, aceasta petrece în continuare timp cu tatăl celebru. Victor Slav este de-a dreptul topit supă cea mică, care, în curând începe și școala. În acest sens, prezentatorul TV spune că nu are nicio emoție pentru ea, întrucât este extrem de sociabilă și își face prieteni foarte repede.

„Suntem într-o etapă frumoasă, mai avem puțin și facem 6 ani. Mergem și la școală din septembrie. Deci lucrurile au avansat, timpul trece foarte repede. Suntem bine. Nu-mi vine să cred că a crescut. Timpul trece incredibil de repede, azi luni-mâine e vineri, nu mai zic să suntem la jumătatea anului și ne facem planuri de Revelion. Trebuie doar să prindem momente cu care să rămânem. Abia aștept să o văd în prima zi de școală. O să am emoții, dar nu o să plâng. Din punctul ăsta de vedere sunt foarte liniștit pentru că Sofia este foarte sociabilă. Imediat unde sunt copii este și ea. Se prezintă și apoi întreabă dacă vor să fie prieteni. Pe mine mă uimește”, a povestit Victor potrivit ego.ro

Ce activități face Victor Slav cu Sofia

Mai mult, Victor Slav este un tată extrem de răbdător, care o lasă pe Sofia să-i facă toate lucrurile care îi trec prin cap.

„N-am scăpat de fundițe și clame. Chiar zilele trecute asta voia să-mi facă. Luase oja și mi-a zis să stau să-mi facă unghiile. Am încercat să-i explic că băieții nu-și fac unghiile și era foarte mirată, dar a fost înțelegătoare. Am scăpat ușor. Dacă insista nu aveam ce să fac, îți dai seama. Deci am scăpat de activitățile astea. Mi-a făcut în schimb control medical. Cu stetoscopul, cu toată trusa din dotare. M-a pus să deschid gura și mi-a zis că am o ciupercă și că trebuie să iau medicamente. Cam așa ne jucăm noi.”, a continuat acesta amuzat.

Bianca Drăgușanu are probleme cu Sofia, fiica ei: ”Îmi este foarte greu”

„Toată ziua vrea în parc”

În momentele în care nu îl machiază și nu îi pune clămițe tatălui ei, fiica Biancăi Drăgușanu vrea să meargă mereu în parcul de distracție. Totuși, Victor Slav i-a explicat acesteia că nu este bine să iasă afară din casă pe caniculă, iar micuța pare că a înțeles foarte bine.

„Toată ziua vrea în parc. Ultima dată erau afară 38 de grade și i-am zis că e caniculă. I-am spus că trebuie să învețe un cuvânt nou: caniculă. I-am zis că înseamnă că este foarte cald și nu are de ce să se ducă în parc, că nu e voie. A înțeles, dar mergem des în parc”, a mai spus Victor.

Bianca Drăgușanu, lecție pentru fiica ei: „Va munci pentru tot ceea ce va avea, exact cum am făcut și eu”

Victor Slav plănuiește să învețe să înoate odată cu Sofia

„Deocamdată nu a învățat să înoate, dar o să mă ocup de cursurile astea pentru că trebuie să învăț și eu. Deci eu înot, dar cum mi-am dat eu seama că se înoată, nu m-a învățat nimeni. Nu știu cum se respiră corect, care este tehnica corectă, așa că înot vreo 5 minute după care nu mai pot. Acum am zis că învăț odată cu ea, adică ca la carte”.

Carmen Harra desființează relațiile Biancăi Drăgușanu: „A pierdut șansa asta și a rămas cu niște karme”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience