Carmen Harra desființează relațiile Biancăi Drăgușanu: „A pierdut șansa asta și a rămas cu niște karme”

Data publicării:
Carmen Harra, Bianca Drăgușanu/ foto Instagram/Facebook
Descriere foto: Carmen Harra, Bianca Drăgușanu/ foto Instagram/Facebook

Carmen Harra a analizat viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu și spune că frumoasa blondină nu are niciun viitor lângă Gabi Bădălău. 

 

 

Carmen Harra a fost invitată în emisiunea „Online story” a Corneliei Ionescu, unde a vorbit despre viitorul amoros al Biancăi Drăgușanu. Celebra clarvăzătoare spune  că frumoasa blondină și-a pierdut șansa unei căsnicii liniștite în momentul în care a stricat relația cu Victor Slav. Mai mult, aceasta spune despre relația acesteia cu Gabi Bădălău că nu ar avea prea multe șanse. 

„A fost vreun bărbat, până acum, pe care l-a ținut Bianca cu adevărat? Ea a avut o șansă, la un moment dat, să aibă un bărbat bun în viața ei, care este tatăl copilului ei. A pierdut șansa asta și a rămas cu niște karme, foarte profunde, nerezolvate, iar karmele astea se reflectă în relațiile ei următoare. Nu prea îi dau șanse! Aș vrea să-i dau șanse! E o fată frumoasă, o fată drăguță, o fată care a luptat să ajungă unde a ajuns, dar nu-i dau șanse cu Bădălău din foarte multe puncte de vedere. Este o relație temporară. Este o relație în care, din nefericire, face aceleași greșeli pe care le-a făcut cu Victor Slav, pe care le-a făcut și cu alții înainte.
Nu are nici susținere în relația asta. Relația asta merge pe ceea ce se numește chimie, dar chimia dispare! Vine un moment în care chimia nu mai funcționează. Relația asta nu are fundația să meargă în viitor!”, a comentat Carmen Harra în emisiunea „Online Story”, prezentată de Cornelia Ionescu, potrivit WowBiz. 

 

Mai mult, Carmen Harra o sfătuiește pe Bianca Drăgușanu să evite scandalurile, dacă vrea o șansă la fericire. 

„Fiecare scandal creează o ruptură undeva și încet, încet, se tot rupe conexiunea și, când încerci s-o lipești, pare că ai realizat ceva, dar, în timp, aceste nenumărate certuri duc la o ruptură totală.(...) Ea ar trebui să facă exact ce ar trebui să facă și în cazul precedent, când vorbeam despre Anamaria. Dacă nu învățăm de ce am divorțat, de ce am rămas cu copil și nu mai sunt cu tatăl copilului, de ce am trecut prin atâtea relații nereușite și nu-mi pun eu întrebarea, și n-am un moment de dialog cu mine, ca să nu repet aceleași lucruri, rezultatul este același și rezultatul este prost, pentru că ne separăm, mai devreme sau mai târziu”, a explicat Carmen Harra în emisiunea „Online Story”.

Carmen Harra desființează noua relație a Anamariei Prodan: „Este un foc de paie”

Carmen Harra: „Sunt femei nesigure pe ele. În nesiguranța lor, niciuna dintre ele nu are soț”

 

Celebra clarvăzătoare a comparat-o pe Bianca Drăgușanu cu Kim Kardashian și spune că ambele au mari probleme cu încrederea în ele, acesta fiind și moticul pentru care ar fi eșuat în căsniciile lor. 

 

„Fata asta are o nesiguranță incredibilă! Este o femeie atât de frumoasă și spectaculoasă, dar, ca să ajungă unde a ajuns, ea a trecut prin nenumărate transformări. Ea n-a avut niciodată încredere în ea că ea este suficient de bună și de frumoasă să spargă bariera, să fie în oglindă așa cum era ea la început. Asta e valabil și pentru Kim Kardashian și toată familia ei...sunt femei nesigure pe ele. În nesiguranța lor, niciuna dintre ele nu are soț”, a adăugat Carmen Harra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel