Bianca Drăgușanu, lecție pentru fiica ei: „Va munci pentru tot ceea ce va avea, exact cum am făcut și eu”

Data publicării:

Bianca Drăgușanu spune că își dorește ca fiica ei să devină responsabilă și independentă, să fie pe picioarele ei și să se descurce singură din punct de vedere financiar.

Bianca Drăgușanu își dorește ca fiica ei să-i calce pe urmă și să ajungă o femeie puternică și independentă. Aceasta afirmă că deși îi va oferi o copilărie fără griji Sofiei, vrea ca aceasta să se descurce singură atunci când va deveni majoră. 

 „Sofia este o fată care va munci pentru tot ceea ce va avea, exact cum am făcut și eu. Va trebui să se conformeze situației, să fie o luptătoare, să fie ambițioasă ca mama ei, și nu îi va fi greu pentru că îmi seamănă. Bineînțeles, însă, că eu acum muncesc pentru ca ea să aibă o copilărie mai ușoară și mai frumoasă decât a mea, dar pe viitor va trebui să muncească mult pentru dorințele ei.

Și sunt convinsă că va înțelege asta de la mine, doar suntem cele mai bune prietene”, a explicat Bianca Drăgușanu, pentru Viva.ro . 

 

"Aveam în jur de 90 de kilograme". Care este DIETA Biancăi Drăgușanu: Îmi venea să urlu de durere

Bianca Drăgușanu a avut o copilărie grea


Bianca Dragușanu încă se luptă cu traumele din copilărie. Fosta soție a lui Victor Slav vine dintr-o familie dezbinată. Părinții ei au divorțat înainte ca ea să intre în clasa 1, apoi a rămas cu tatăl său, unde a crescut într-o cameră mică, fără posibilități financiare. 

„Am avut o copilărie atipică și nu cred că mi-am trăit copilăria în adevăratul sens al cuvântului, cu Crăciun, cu sărbători. Părinții mei au divorțat când eu eram foarte mică. Eu am ales să plac cu tatăl meu, nu începusem clasa întâi. Am crescut într-o singură camera.

ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Bianca Drăgușanu / EXCLUSIV

Am fost un copil foarte amărât. Tatăl meu, fiind bărbat, mi-au marcat câteva experiențe, tatăl meu nu prea le avea în ale comunicării.  Îmi aduc aminte foarte multe detalii, cum am stat patru ierni la rând cu aceeași pereche de bocanci care erau dezlipiți și că să nu mi se ude ciorapii, îmi punea pungă peste șosete. Am avut o copilărie foarte grea. Dormeam îmbrăcată pentru că era foarte frig și cum îmi promiteam că atunci când o să fiu mare o să mi ajut părinții și o să fiu împlinită din punct de vedere financiar.

Bianca Drăgușanu, TRUCUL Feng-shui care a îmbogățit-o: „Culoarea portofelului contează foarte mult ”


A fost prima oară în viață mea când m-am simțit la pământ, sufletește și material. Eram un copil la început de drum, începeam primul an de școală și atunci mi-am lipsit nasul de geam, într-o încăpere în care nu era nici un brad de Crăciun, deși era Crăciunul, și atunci mi-am propus că viață mea se va schimbă. Atunci mi-am spus: „Voi nu știți cine sunt eu acum, dar veți știi cu toții și nu voi știi eu cine sunteți voi”,  a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea moderată de Mihai Ghiță de pe contul de Youtube theXclusive. 

 

Bianca Drăgușanu, amănunte neștiute din copilărie: „Părinții mei au divorțat, eu aveam șase ani, nu prea am tabloul ăla de familie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel