Bianca Drăgușanu are probleme cu Sofia, fiica ei: ”Îmi este foarte greu”

Captură video Youtube/ WoWnews
Descriere foto: Captură video Youtube/ WoWnews

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că se confruntă cu niște probleme, ce au legătură ci fiica ei.

Bianca Drăgușanu este una dintre mămicile cele mai moderne din showbiz. Blondina o iubește foarte mult pe Sofia și, chiar dacă are o viață profesională care îi solicită mult timp, aceasta își face mereu timp pentru a desfășura diferite activități cu cea mică. Totuși, deși au o relație perfectă, vedeta a mărturisit faptul că există și o problemă, căreia nu poate să-i dea de capăt. Bianca nu reușește deloc să o culce pe Sofia devreme, așa cu ar trebui să o facă copiii de vârsta ei.

"Aș vrea să știu ce pot să fac să o conving pe Sofia să se culce la ora care trebuie, în fiecare seară, pentru că îmi este foarte greu să o culc la o oră la care ar trebui să se culce copiii normal.", a declarat Bianca Drăgușanu potrivit wownews.

Bianca Drăgușanu, mesaj dur pentru Carmen Harra: "Eu cred doar în Dumnezeu". Reacția vedetei, după ce clarvăzătoarea a spus că nu va rămâne cu Gabi Bădălău

Ce sfat a primit Bianca Drăgușanu de la specialiști

În emisiunea Consilier de vedete de pe Youtube, specialiștii au sărit în ajutorul Biancăi Drăgușanu și i-au dat cele mai bune sfaturi, astfel încât Sofia să poată adormi de acum cât mai repede.

"E relativ simplu, cam cum ar trebui să facem cu toți copiii noștri. Ar trebui să le stabilim o rutină a timpului dinainte de culcare. Ne îmbrăcăm în pijama, ne apropiem de pat, stăm acolo și în vârful patului ne spune povestea sau ne depănăm întâmplările interesante ale zilei. Dacă nu funcționează asta și vrei să încerci ceva mai inedit, îți recomand metoda 1,2,3. Aceasta îi dă copilului șansa să se pregătească mental de sarcina pe care o are de îndeplinit. De asemenea, este foarte important ca la somn să fie o atmosferă caldă, primitoare, motiv pentru care îți recomand să nu lași device-uri în preajmă, fără telefoane, tablete, televizoare.", a spus Felicia Akkaya, în cadrul emisiunii Consilier de vedete.

Lecția pe care vrea vedeta să i-o dea fetei ei

Bianca Drăgușanu își dorește ca fiica ei să-i calce pe urmă și să ajungă o femeie puternică și independentă. Aceasta afirmă că deși îi va oferi o copilărie fără griji Sofiei, vrea ca aceasta să se descurce singură atunci când va deveni majoră. 

 „Sofia este o fată care va munci pentru tot ceea ce va avea, exact cum am făcut și eu. Va trebui să se conformeze situației, să fie o luptătoare, să fie ambițioasă ca mama ei, și nu îi va fi greu pentru că îmi seamănă. Bineînțeles, însă, că eu acum muncesc pentru ca ea să aibă o copilărie mai ușoară și mai frumoasă decât a mea, dar pe viitor va trebui să muncească mult pentru dorințele ei.

Și sunt convinsă că va înțelege asta de la mine, doar suntem cele mai bune prietene”, a explicat Bianca Drăgușanu, pentru Viva.ro.

Ce pensie alimentară primește Bianca Drăgușanu de la Victor Slav

După divorțul dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu, instanța a decis ca fetița cuplului să rămână în grija mamei ei. În acest fel, prezentatorul TV are de plătit lunar o sumă de bani pentru pensia alimentară a Sofiei. În urmă cu ceva timp, o persoană din anturajul celor doi a dezvăluit câți bani primește Bianca Drăgușanu de la tatăl copilului ei, pentru a o întreține pe cea mică.

„Inițial au decis să împ artă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a declarat o sursă, în urmă cu cea timp, pentru cancan.

Bianca Drăgușanu, DIETĂ. Care este alimentul la care nu ar putea renunța niciodată: „îmi cere corpul” EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 25 iun 2022, 13:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience