Victor Slav, absent de la ziua de naștere a fiicei sale: „A fost invitat”. Ce relație are Sofia cu Gabi Bădălău

Data publicării:

Bianca Drăgușanu a vorbit despre aniversarea pe care i-a organizat-o fiicei ei, odată cu împlinirea vârstei de șase ani. 

Bianca Drăgușanu i-a organizat în urmă cu câteva zile ziua de naștere a fiicei sale, care a împlinit vârsta de șase ani. Totul a fost ca desprins din basme, iar fiecare detaliu a fost foarte bine gândit și pus la punct de vedetă. Nu mai este pentru nimeni o noutate faptul că blondina iubește luxul și tot ce e la modă, așadar aceasta a ales o locație exclusivistă pentru Sofia și a făcut astfel încât ca celei mici să nu-i lipsească nimic în această zi specială.

”Da, am avut vreo 60 de persoane. Au fost toți, familia, prietenii mei apropiați, în special cei care au copii. Deci dacă până acum îi plăceau animăluțele foarte, foarte mici, cât o unghie de mici, acum cu vreo 2-3 zile înainte s-a activat pe Barbie, a umplut casa. I-am ținut ziua la vila unui prieten din Snagov. Ea tot ce și-a dorit are, nu există dorință pe care să nu i-o îndeplinesc eu, tatăl ei, bunica ei”, a povestit Bianca Drăgușanu potrivit spynews

Bianca Drăgușanu, declarații controversate despre criza energiei electrice: „Nu mă interesează facturile. Pot să vină oricât”

 

 

Motivul pentru care Victor Slav a lipsit de la eveniment

Chiar dacă au fost zeci de invitați prezenți la eveniment, fanii au observat lipsa unei persoane speciale din viața Sofiei. Este vorba despre Victor Slav, tatăl fetiței și fostul soț al Biancăi Drăgușanu, care nu a fost alături de cea mică la ziua ei de naștere. Blondina explică așadar care este motivul și asigură pe toată lumea că relația dintre ea și prezentator este una cât se poate de bună și normală.

”Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate... nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal. Și anul trecut noi am fost la Paris, eu cu fiica mea, sora și nepotul meu, am făcut acolo o mare petrecere, am fost la Disneyland, apoi ea a mai avut o petrecere organizată de mama mea, acasă, după care Victor a luat-o și a mai avut și o altă petrecere. Ea are ziua de naștere ca-n povești, trei zile și trei nopți”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

 

Gabi Bădălău, prezent la petrecerea Sofiei

Blondina nu a mers singură la petrecerea fetei ei, ci însoțită de Gabi Bădălău. Chiar dacă cei doi nu mai păreau a fi în relații prea bune, se pare că aceștia se iubesc de fapt foarte mult sau, cel puțin, asta arată ipostazele surprinse de Bianca Drăgușanu în fotografiile de pe rețelele de socializare. 

”Da, a fost și Gabi. Atâta timp cât avem o relație e normal.. Sofia se înțelege cu el foarte bine, oricum ieri Sofia a ignorat pe toată lumea, adulții au fost ignorați, ea a fost cu copiii, pe tobogane, vată pe băț, magicieni, dulciuri, n-a interesat-o restul. Sofia și Gabi chiar sunt prieteni, se înțeleg bine, vorbesc des la telefon. Copilul meu e un copil care are o gândire foarte curată și corectă”, ne-a mai spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate.

Bianca Drăgușanu: „Eu n-am nevoie să mă lupt pentru bani”. De câte ori pe săptămână practică vedeta MMA / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel